Te elhiszed, hogy Trump elszabadult hajóágyúként kiadta erre a parancsot, és nem mondjuk Izraelből kérték meg erre Pompeo vagy Kusner révén?
Nem vagyok benne biztos, hogy ebben az esetben ez nem "önálló" cselekvés volt...
Mit nyer ezzel Izrael is? /a bosszú ízén kívül?/
Mit lehet ebből bezsebelni, mint nyereség, pláne ha kirobban egy ellenőrizhetetlen irányba is elfejlődhető háború?
Mindent a vaskupola se fogna be...
Leatombombáznák Teheránt? Utána hova mennének a zsidók, hol lennének biztonságban??
..
Benjamin Fulford arra lyukad ki, hogy a cél egyúttal Izraelre való ráijesztés is lehetett, hogy OK, készek vagyunk lángba borítani az egész Közel-Keletet.
Ehhez már csak én teszem hozzá, hogy ebbe a vonalba szépen illeszkedik a tegnap belengetett Irakból való teljes kivonulás!
A később "véletlenül kiszivárgottnak minősített" erről szóló levéllel üzenték ezt meg még nyomatékosabban!
Neokonok ez esetben épp ezzel lettek "lecsillapítva" kissé, akkor meg mindenképp, ha esetleg mégis fake-event & CGI volt az esemény,
amit nyilván nem tudunk se pro, se kontra innen eldönteni!
Senkinek nem szóltak ezúttal előre! ez is fontos!!
https://benjaminfulford.net/2020/01/06/desperate-zionist-move-to-start-wwiii-backfires-drastically/
..
hosszan fogjuk még ezt boncolgatni szerintem...