Irán 5 milliárd dolláros kölcsönt kér az IMF-től.

Nem hinném, hogy komoly gond lesz belőle, túl van lihegve az egész.
Elég fiatal az iráni társadalom, wiki szerint az életkor szerinti megoszlás: 0–14 éves 23,6%, 15–64 éves 67%, 65 év feletti 5,2% (2015). A fiatalokon meg szinte tünet mentesen átmegy ez a vírus.
Persze, hogy kapnak, onnantól kezdve rajta a póráz Iránon.És kapnak is?![]()
Irán 5 milliárd dolláros kölcsönt kér az IMF-től.
Amire Iránnak azonnal szüksége lenne a vírus ellenes tevékenységhez (a szankciók mellékhatása, hogy azt se tudja megvenni ami nem tilos, mert nem boltolnak vele).
![]()
Ez igaz. Linkeltem egy rt cikket a virusos topikba amiben konteo szinten feszegetik ezt a témát a kinaiak is, hogy túl sok vezető fertőződött meg arrafelé "véletlenül". Persze tudom... sötét arabok, meg perzsák... meg véletlenek vannak...A vezetés azért elég öreg, azokat már tizedeli máris.
Ez igaz. Linkeltem egy rt cikket a virusos topikba amiben konteo szinten feszegetik ezt a témát a kinaiak is, hogy túl sok vezető fertőződött meg arrafelé "véletlenül". Persze tudom... sötét arabok, meg perzsák... meg véletlenek vannak...
Trump utasította az USA Haditengerészetét, hogy lőjön le és pusztítson el minden Iráni ágyúnaszádot, ha zaklatják a hajóikat a tengeren.
https://www.rt.com/news/486555-trump-navy-shoot-iranian-gunboats/
Jön a háború Iránnal?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..