T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Thai hadsereg egyik fejese megmutatta, hogy kell a dzsungelben életben maradni, ha találsz mondjuk egy gekkót. Kemény.
https://www.mirror.co.uk/news/world-news/army-chief-skins-live-lizard-16184495
Na de ha hallod, a leendő regruták is ott padlót fognak.Megnyúzás:
Megevés:
Azt mutassa meg, hogyan kell túlélni ha nem találsz gekkót.A Thai hadsereg egyik fejese megmutatta, hogy kell a dzsungelben életben maradni, ha találsz mondjuk egy gekkót. Kemény.
https://www.mirror.co.uk/news/world-news/army-chief-skins-live-lizard-16184495
Az a B terv és szigorúan titkos.Azt mutassa meg, hogyan kell túlélni ha nem találsz gekkót.
Azt mutassa meg, hogyan kell túlélni ha nem találsz gekkót.
Átlagos nap a Távol-Keleten. A Japán Parti Őrség két hajója fog közre egy kínai hajót, ami a "szokásos" zászló tűzőket vitt a vitatott hovatartozású Uotsuri szigetre.
Majdnem 2 éves, de egész jó:Tud vki ajánlani jó összefoglalót mianmari buddhisták vs. muszlimok (rohingják) összetűzések történetéről? A kortárs eseményeket kb. követem, de a konfliktus történelmi gyökereiről kevés infót találok. Előre is köszi.
Valamit nagyon jól csinál az EU ha ennyire nyűgös vagyAz jo mert legalabb a kinai mellett a vietnami ruha is elont minket veglegesen kinyirva a meg megmaradt varrodakat.
Valamit nagyon jól csinál az EU ha ennyire nyűgös vagy
Nem hájpoltam Trumpot csak elmondtam mit miért csinál, azt nem mondtam, hogy szerintem az a helyes amit ő tesz. Az ő szempontjából érthető amit tesz, de az én szempontom nem feltétlenül az övé. Ha erről kéne nyilatkozni és inkább az EU féle szabadkereskedelem mellett voksolnék a protekcionizmus helyett.A kínai topikban épp azért hájpolod Trumpot, mert büntető vámokat vetett ki Kínára. Itt meg pont az ellenkezőjét agitpropagálod.