De van egy olyan érzésem, hogy ez messze nem lesz elég komoly nézettség eléréséhez. A sajtó ír ezekről a problémákról. Amerikai politikusok, civilek stb. stb beszélnek ezekről a problémákról. Egy rakás amerikai állampolgár beszél és vloggerkedik még ezekről a problémákról. Ha én magyarként csinálnák ilyen videókat angolul, valszeg a nézettségem a béka segge alatt lenne. Csak egy arc lennék a sok közül, aki még ráadásul nem is hiteles. Ha meg magyarul csinálnám, akor lehetne valamennyi nézettségem, de az max magyar standardok szerint lenne nagy és amerikában kb. mindenki leszarná.
A másik dolog, hogy nem nagyon éreztem a videóikból azt, hogy ők kimondottan le akarták volna járatni Kínát. Az, hogy lebuktat túristák átverésében utazó bűnözőket, nem érzem azt, hogy ezzel mint olyat, az egész kínai népet mocskolná. Ha pl egy külföldi tévétársaság Budapesten leforgatna egy dokufilmet a túristák lehúzásában utazó vendéglőkről, engem mint magyart ez egy cseppet sem zavarna. Max az, hogy a hatóságok szarnak rá és nem zárják be végre ezeket a helyeket.