T
Törölt tag 008
Guest
Összekevered Magyarországot Ausztráliával.Majd lesz 2021 után .Úgy is egy kis India leszünk a közeljövőben megvásárolható buta politikusokkal .
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Összekevered Magyarországot Ausztráliával.Majd lesz 2021 után .Úgy is egy kis India leszünk a közeljövőben megvásárolható buta politikusokkal .
Biztos nem voltál még Ausztráliában, hogy ilyen hülyeséget sikerült leírnod. Még ráadásul a magyar politikusokat sem ismered. Pláne az aussiekat.Összekevered Magyarországot Ausztráliával.
Nem voltam, csak már a köznyelv is azt mondja Australia is China. Nem a magyar köznyelv. Itthon ilyen nincs, sőt a vasútból sem biztos hogy rosszul jövünk ki.Biztos nem voltál még Ausztráliában, hogy ilyen hülyeséget sikerült leírnod. Még ráadásul a magyar politikusokat sem ismered. Pláne az aussiekat.
Nem tudom mire alapozod a véleményedet. Nekem igen közeli rokonaim laknak ott, és ilyesmiről nem hallok tőlük. (Meg én is voltam náluk nem egyszer.)Nem voltam, csak már a köznyelv is azt mondja Australia is China. Nem a magyar köznyelv. Itthon ilyen nincs, sőt a vasútból sem biztos hogy rosszul jövünk ki.
Itthon nem tiltattak be könyvet kínai utasításra. stb.
Bírják a szénerőművek Egy ismerősöm járt pár "kisebb" kínai iparvárosban -- volt, ahová nem is engedték be a csoporjukat a légszennyezettség miatt. Röviden így foglalta össze: "láttam Mordort!"Egyre több elektromos töltőállomást telepítenek Kínában
https://autopro.hu/szolgaltatok/Egyre-tobb-elektromos-toltoallomast-telepitenek-Kinaban/31780/
Hú ez egy nagyon szép fogás és kínaiak belesétáltak a csapdába. Ha azt mondják márpedig azt mondják, hogy tajvané ezzel elismerik, hogy tajvan független ország és a régi kína örököse. Ezzel az összes eddigi one china dolgukat kiütik. Szerintem micimackó tombol.Pofa azért van, bezzeg az USA ki se akarja soha fizetni az adósságát. De akkor pl, nekünk ki fog kártéríteni vagy 10.000x ennyit, Mert mitőlünk nem csak vasútakat vettek el....
https://www.origo.hu/gazdasag/20190910-ezer-milliard-dollar-kotveny-usa-kina-vasut.html
Közel öt évnyi építés után megnyílt a kínai Dahszing Nemzetközi Repülőtér.
. A tervek szerint az ázsiai ország 2022-re megelőzi az Egyesült Államokat a légi utazás piacán, ebben pedig az új komplexumnak is nagy szerepe lesz.
Greta triggered. Ja, nem oda nem mer pofázni.https://24.hu/tech/2019/09/28/igazi-repterszornyeteget-epitett-kina/
Közel öt évnyi építés után megnyílt a kínai Dahszing Nemzetközi Repülőtér. A tervek szerint az ázsiai ország 2022-re megelőzi az Egyesült Államokat a légi utazás piacán, ebben pedig az új komplexumnak is nagy szerepe lesz. A Dahszing Nemzetközi Repülőtér a világ legnagyobb terminálú reptere, 2025-re évente 72 millió, 2040-re pedig 100 millió utas fog itt megfordulni.
https://24.hu/tech/2019/09/28/igazi-repterszornyeteget-epitett-kina/
Közel öt évnyi építés után megnyílt a kínai Dahszing Nemzetközi Repülőtér. A tervek szerint az ázsiai ország 2022-re megelőzi az Egyesült Államokat a légi utazás piacán, ebben pedig az új komplexumnak is nagy szerepe lesz. A Dahszing Nemzetközi Repülőtér a világ legnagyobb terminálú reptere, 2025-re évente 72 millió, 2040-re pedig 100 millió utas fog itt megfordulni.