Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A kormányellenes tüntetők harcba bocsátkoznakk a Pekinget támogatókkal egy Hong Kongi bevásárlóközpontban
https://www.rt.com/news/468828-hong-kong-protest-fistfight/
Az igen!
Ez nekem kínai kapitulációnak tűnik. Simán átadják a technológiájukat, és innentől ez zöld lámpa Trumpnak, hogy azt visz tőlük amit akar.Most az lesz hogy Kína kitáraz nekik .
Mi meg azt fogjuk látni hogy továbbra is szankciózás megy majd jenki részről .
És akkor lehull a lepel nyilvánosan is hogy lényegében Kína tönkretételéről van itt szó ! Nem pedig a tisztességtelen kínai piacról
Helló, és mivan akkor ha az 5G-t már Kína valójában túl lépte? Egy náluk 'lefutott' cuccal kiszurják az USA szemét, cserébe meg eltörlik v. mérséklik a szankciókat.Ez nekem kínai kapitulációnak tűnik. Simán átadják a technológiájukat, és innentől ez zöld lámpa Trumpnak, hogy azt visz tőlük amit akar.
Ha ez igaz, és végig is viszi, megint elnök lesz.
Hatalmas USA win.
Kizárt, ez a technológia még kiépítésre vár, igazából most kezd majd el teremni a dollárfa.Helló, és mivan akkor ha az 5G-t már Kína valójában túl lépte? Egy náluk 'lefutott' cuccal kiszurják az USA szemét, cserébe meg eltörlik v. mérséklik a szankciókat.
Én se látok a fejükbe nyilván, de eddig is nagyon úgy tűnt, Kína inkább húzná az időt, és ha lehet kitérne a konfrontatív politika elől. Eddig is inkább ők akartak megállapodni, ők tettek nagyobb kedvezményeket, gesztusokat az USA-felé. Ez meg gyakorlatilag a teljes megadásnak tűnik nekem, amiben végre előrébb tartanak, azt odaadnák csak hagyják őket élni. Lehet tévedek, de én így látom.Vagy annyira biztosak a dolgukban, hogy senki más nem tudja annyira gazdaságosan gyártani mint ők?
Szerintem ebben a dologban van egy-két csavar, csek nem látok a fejükbe.
Lehet mégse, az is lehet, hogy csak méginkább bebetonozza az elsőbbségüket.Én se látok a fejükbe nyilván, de eddig is nagyon úgy tűnt, Kína inkább húzná az időt, és ha lehet kitérne a konfrontatív politika elől. Eddig is inkább ők akartak megállapodni, ők tettek nagyobb kedvezményeket, gesztusokat az USA-felé. Ez meg gyakorlatilag a teljes megadásnak tűnik nekem, amiben végre előrébb tartanak, azt odaadnák csak hagyják őket élni. Lehet tévedek, de én így látom.