Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én egy olyan zöld takarítót figyeltem hosszabbban, az simán ment annyit a fél óra alatt, amíg a téren vártam.Tehát 2,25 km a futásteljesítmény drónonként? Ez egy napi adag? Mert annak nem rossz, de másként nem túl combos.
darabonként 2,5 km akkor is összejön nagyon gyorsan. Emberesben ilyen takarítógép grasszál az Auchan áruházban, az megy 2,5 km-t amíg én megcsinálom a nagybevásárlást (jóformán én is megyek annyit az áruházban annyi idő alatt, ha nem optimalizálom az útvonlam).Az, hogy 800 van regisztrálva nem azt jelenti, hogy annyi is van aktuálisan használatban. Lehet a fele, harmada épp töltőn, egy része szervizben, vagy épp használaton kívül.
Valszeg ezeket is csak korlátozottan, egyes területeken belül használják.
Vagy igazán tisztaság van.Az, hogy 800 van regisztrálva nem azt jelenti, hogy annyi is van aktuálisan használatban. Lehet a fele, harmada épp töltőn, egy része szervizben, vagy épp használaton kívül.
Valszeg ezeket is csak korlátozottan, egyes területeken belül használják.
Vagy csak szokásos kínai hm, propaganda. Abban nagyon jók. Mondjuk másban nem igazán.Vagy igazán tisztaság van.
Hát BP-hez képest mindenképpen.Vagy igazán tisztaság van.
Most lerántottad végre a leplet Kináról.Vagy csak szokásos kínai hm, propaganda. Abban nagyon jók. Mondjuk másban nem igazán.
Papiron, szóban. A valóságban Kina a legnagyobb riválisa, aki az ellenségét Pakisztánt fegyverzi fel.![]()
China and India pledge to be 'partners not rivals' at security summit
Xi Jinping and Narendra Modi met on the sidelines of a summit which Russia's Vladimir Putin is also attending.www.bbc.com
Barátságra és nem rivalizálásra esküszik Kína és India, írja a BBC
Az idei Sanghaj Együttműködési Konferencia mellett találkozott Kína elnöke és India miniszterelnöke Tianjinban.
Az üzenet legfőképpen az Egyesült Államoknak szól szerintem, Indiának van alternatívája.
Eddig az volt valóban, de ez a gesztus és az, hogy elkaszálták az F35 vásárlást jól mutatja, hogy India pragmatikusan kezeli kapcsolatát Kínával. Ha az Egyesült Államok nem marad megfelelő partner, akkor további közeledésre lehet számítani.Papiron, szóban. A valóságban Kina a legnagyobb riválisa, aki az ellenségét Pakisztánt fegyverzi fel.
Az a baj sztem a földrajzi ellentéteket nehéz lesz feloldani. Két milliárdos népességnek az USA-tól függetlenül, nem is fog sikerülni.Eddig az volt valóban, de ez a gesztus és az, hogy elkaszálták az F35 vásárlást jól mutatja, hogy India pragmatikusan kezeli kapcsolatát Kínával. Ha az Egyesült Államok nem marad megfelelő partner, akkor további közeledésre lehet számítani.
Nem is arról van szó, hogy egyből elengedhetetlen barátok, mint írtam szerintem ez egy üzenet, hogy Indiának van alternatívája.Az a baj sztem a földrajzi ellentéteket nehéz lesz feloldani. Két milliárdos népességnek az USA-tól függetlenül, nem is fog sikerülni.
Értem ezt a próbálkozást, de közép távon halálra van ítélve.
Ez Indiának most max. taktikai szempont. De stratégiailag, történelmileg nem fog menni.
Igen ez igaz, csak ugye mind a két esetben a kibékülést komoly háborúk előzték (a német - francia viszonyban két világháború, meg kvázi egy napóleoni háború) és mivel egyik vagy másik fél rájött, hogy erővel nem tudnak érvényt szerezni akaratuknak, így belátták, hogy szemlélet váltás szükséges. Persze nem mondom, hogy nem lehetséges a jó viszony kialakítása, pláne, hogy a nemzetközi helyzet dinamikájában most van arra esély, hogy egy tábor felé tolják az események a két országot, de a Himalája kérdése még változatlanul komoly esélyt adhat egy háború kirobbanásához. Ha abban ténylegesen meg tudnának valahogy egyezni akkor valószínűleg ténylegesen rendezni lehetne a kapcsolatokat.Nem is arról van szó, hogy egyből elengedhetetlen barátok, mint írtam szerintem ez egy üzenet, hogy Indiának van alternatívája.
Volt már sokszor a történelemben, hogy két ősellenség egymás szövetségesévé vált. Franciák-németek, Habsburgok-Oszmánok. Miért ne lehetne Kína és India is szövetséges, ha az a legjobb alternatíva. Ha az Egyesült Államok továbbra is erőből politizál, könnyen gerjeszthet mégtöbb közeledést.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..