17 maszkos tüntető vascsövekkel támadt rá 5 rendőrre, ekkor volt a lövés.
Ugyanez egy másik nézőpontból.

Nekem úgy tűnik, hogy az ütés miatt rándulhatott meg a keze és lőtt.Még egy nézet.
Hong Kong azért kicsit még Anglia ezen a téren. A "szárazföldi" kínában a rendőrök nem is nagyon hordanak fegyvert.Amúgy @Mackensen te voltál az aki hiányolta (vagyis inkább érdeklődött, hogy miért tűntek el a használatból) a revolvereket a rendőröknél nem?
Kínában még futtatják ezek szerint.
Erről olvastam itt:Hong Kong azért kicsit még Anglia ezen a téren. A "szárazföldi" kínában a rendőrök nem is nagyon hordanak fegyvert.
Gumilövedékes van leginkább a sima "bokorugró" kínai rendőrnél.
(Angliában sincs az átlagrendőrnek..)
Láttam már ezt a hírt, de olyan fura az a fémpolc. Kétlem, hogy megbírt volna annyi igazi aranyat, mint amennyi a felvételen látható.A kínai rendőrség hatalmas vagyont talált Danzhou város egykori polgármestere házának pincéjében, közte 13,5 tonna aranyat is ...
link
Láttam már ezt a hírt, de olyan fura az a fémpolc. Kétlem, hogy megbírt volna annyi igazi aranyat, mint amennyi a felvételen látható.
Láttam már ezt a hírt, de olyan fura az a fémpolc. Kétlem, hogy megbírt volna annyi igazi aranyat, mint amennyi a felvételen látható.

Gyűjtik az ellenségeket.Hongkong: az egyetemi menzán a tiltakozók akadályozzák, hogy mások leüljenek az asztalokhoz.
Van már 1,3 milliárd....hova még?Gyűjtik az ellenségeket.

Na ja. Roppant unszimpatikusak..
Van már 1,3 milliárd....hova még?![]()
Olyanok mint anno a maoista fiatalok.Gyűjtik az ellenségeket.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..