A karib tengeren suttetem epp a hasam messze a vilag gondjaitol es a jarvanytol. De ez itt off.Mostanában nincs dolgod Wuhanban? Ulippóval kiugorhatnátok élőzni. Összedobjuk az odaútra.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A karib tengeren suttetem epp a hasam messze a vilag gondjaitol es a jarvanytol. De ez itt off.Mostanában nincs dolgod Wuhanban? Ulippóval kiugorhatnátok élőzni. Összedobjuk az odaútra.
.A karib tengeren suttetem epp a hasam messze a vilag gondjaitol es a jarvanytol. De ez itt off.
Friss kínai közösségimédiás videók Vuhanból:
https://www.vidmax.com/video/193430...e-Chinese-Government-Doesn-t-Want-You-To-See-
Nekem van szerencsére nem közvetlen, de kollégám. A karácsonyi leállásban volt otthon....Ilyenkor tűnik fel, hogy mennyi àzsiai van Budapesten. De feltűnően nem csak èn nem akartam mellèjük állni a metrón
Ezeket a videókat jobb fenntartásokkal kezelni, mert elég nagy valószínűséggel az összes ilyen fake.
Miért fake? Kínában ezer éve divat maxban járkálni, egyáltalán nem tudhatjuk mikori felvételek. Az emberek összesnek az utcán és társai is lehet simán gyakorlatokból jelentek vagy régebbi más betegségek miatti felvételek.
Akkor nem haragszol ha nyitunk neked egy karantèn topikot?Nekem van szerencsére nem közvetlen, de kollégám. A karácsonyi leállásban volt otthon....
Ennek tükrében izgi....
https://www.zdf.de/nachrichten/politik/coronavirus-erster-fall-deutschland-pressekonferenz-100.html
Ilyenkor tűnik fel, hogy mennyi àzsiai van Budapesten. De feltűnően nem csak èn nem akartam mellèjük állni a metrón
Ilyenkor tűnik fel, hogy mennyi àzsiai van Budapesten. De feltűnően nem csak èn nem akartam mellèjük állni a metrón
Én ma megyek maszkért. Ha németek elkezdenek bevásárolni, nem marad semmi....Akkor nem haragszol ha nyitunk neked egy karantèn topikot?
Milyen maszkrol van szo?Én ma megyek maszkért. Ha németek elkezdenek bevásárolni, nem marad semmi....
Csak olyan van amiben hülyén nézel ki. Nézd a kínai képeket sztem ilyet lehet kapni. Nem célom még használni, de azé legyen.Milyen maszkrol van szo?
Ilyenkor mi lenne a legjobb, vedjen is meg azert az ember ne nezzen ki tok hulyenek ha kimegy vele az utcara ?
Kellene valami tiltakozó flashmobot szervezni Ferihegy 2-re. Persze biztos ami biztos mindenki maszkban nyomja majd.Itt az ideje korlátozni a Kínából beutazást. Úgy értem most azonnal megtiltani. Ha megjelenik Magyarországon, akkor az elsősorban azért fog megtörténni, mert a kínaiak szabadon járnak-kelnek az országba ki-be ebben a helyzetben!
Milyen maszkrol van szo?
Ilyenkor mi lenne a legjobb, vedjen is meg azert az ember ne nezzen ki tok hulyenek ha kimegy vele az utcara ?