Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
szerintem mindenkinek egyértelmű az elhárítandó támadások volumene közti különbség
USA választások előtt ennyi fért bele.Ha nagy arányú csapás mérnek azzal a térséget "felrobbantva" az olajár is "kilőne".És ezzel áttetelesen a választásokat is befolyásolják.Hosszú távon meg létszükséglet nekik az amerikai "támogatás" akár demokrata akár republikánus kormányzat van hatalmon.a légi indítású ballisztikusok ellen ez szerintem kevés volt.
Vagy drónokkal szórták meg a légvédelmet, vagy csak kirakat lövöldözést rendezett a légvédelmük.
Szvsz az, hogy stratégiai célpontokat nem támadott az IAF, az meglehetős hiba volt.
Elég vérszegény (átvitt ért.) egy válasznak néz ez ki eddig.
Vkf +IAF pk túlóráztak
Pont, hogy jól jönne így befolyásolni a választásokat, Trump malmára hajtva a vizet.USA választások előtt ennyi fért bele.Ha nagy arányú csapás mérnek azzal a térséget "felrobbantva" az olajár is "kilőne".És ezzel áttetelesen a választásokat is befolyásolják.Hosszú távon meg létszükséglet nekik az amerikai "támogatás" akár demokrata akár republikánus kormányzat van hatalmon.
Csak ha meg is nyeri se lesznek örökké hatalmon a republikánusok.Ha meg ezt tették volna egy hatalomváltásnál egy fegyverembargóval padlóra is tennék Izraelt a demokraták.Pont, hogy jól jönne így befolyásolni a választásokat, Trump malmára hajtva a vizet.
/én spec ezért raktam volna közelebb a választások időpontjához/
Az US meg nem fogja magára hagyni IL-t, már a saját érdekei miatt sem, bármilyen kormány lesz utána.
miért tennék? Legalább annyira fontos nekik IL, mint fordítvaCsak ha meg is nyeri se lesznek örökké hatalmon a republikánusok.Ha meg ezt tették volna egy hatalomváltásnál egy fegyverembargóval padlóra is tennék Izraelt a demokraták.
Hányan voltak azok akik NEM a tudatos izraeli kitelepítési programokban hagyták el ezen országokat?
Tudod, ahogy a romániai zsidókat kivásárolták.
Pont, hogy jól jönne így befolyásolni a választásokat, Trump malmára hajtva a vizet.
/én spec ezért raktam volna közelebb a választások időpontjához/
Az US meg nem fogja magára hagyni IL-t, már a saját érdekei miatt sem, bármilyen kormány lesz utána.
vagy mert elemi érdeke a közel-kelet stabilitása, meg Irán sakkban tartása?Ja, véletlenül sem azért, mert a zsidó lobbi egy state capture-t hajtott végre már évtizedekkel ezelőtt.
vagy mert elemi érdeke a közel-kelet stabilitása, meg Irán sakkban tartása?
A közel-kelet stabilitását Izrael léte teszi lehetetlenné 1948 óta.
Érdek alapú szövetségesre a példa Szaúd-Arábia. Az is régi szövetség, kérdés meddig marad fenn. Persze annak is van sok kellemetlen mellékhatása. Annak, hogy az angolszász birodalom már T. E. Lawrence óta felkarolta az iszlám legfanatikusabb, legszektásabb irányzatát.
Légvédelem nélküli meg 40 éve szétszankciózott országok elleni hadászatra tervezték?Kvázi az F-35 első éles és sikeres bevetése olyan közegben amire tervezték.
Eddig nem az volt, hogy na majd az oroszok által, wunderwaffékkal felpimpelt iráni légvédelem?Légvédelem nélküli meg 40 éve szétszankciózott országok elleni hadászatra tervezték?