[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 495
11 909
113
Erröl valamit??

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 495
11 909
113
Már nem elérhető. Mi volt benne?

Mégegyszer:

Egyébként egy nagy varsói muszlim.migració ellenes tüntetés.
Azt szerettem volna, hogy más forrásból is meg lehet-e erősíteni.

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
7 016
20 858
113
Mégegyszer:

Egyébként egy nagy varsói muszlim.migració ellenes tüntetés.
Azt szerettem volna, hogy más forrásból is meg lehet-e erősíteni.

Tavaly vagy tavaly előtt volt egy ilyen nagy felvonulás azon néhány száz (talán ezer) magyar is kint volt. Azt nem tudtam, hogy idén is megrendezték.

• Tetszik
Reactions: gergo55

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 943
73 256
113
Szombaton megmutattam az öreg német szomszédnak azt a képet amit a múltkor linkeltetek. Amin Abdul 11 gyerek után járó 7700 eurós kifizetés szerepelt a német állam részéről. :) A Stromboli kutya f.x. szerintem ahhoz képest ami az öregben lejátszódott. Azt hiszem leesett neki a tantusz,mondott mindent a nyugdíjáról,meg gyerekeiről,unokáiról. Pedig pár éve még nagyon tisztelte Merkelt.

svajcibeka

Well-Known Member
2013. február 10.
1 471
4 486
113
Szombaton megmutattam az öreg német szomszédnak azt a képet amit a múltkor linkeltetek. Amin Abdul 11 gyerek után járó 7700 eurós kifizetés szerepelt a német állam részéről. :) A Stromboli kutya f.x. szerintem ahhoz képest ami az öregben lejátszódott. Azt hiszem leesett neki a tantusz,mondott mindent a nyugdíjáról,meg gyerekeiről,unokáiról. Pedig pár éve még nagyon tisztelte Merkelt.
Én egy volt berlini kolégának mutatam meg.A reakció az teljesen ugyan az volt mint nálad.

marton

Well-Known Member
2013. április 16.
1 035
702
113
Az nem a határvédelemhez kell. Nem lehet körbelövöldözni a kontinensfoglalókat.
Itt már mindenki jogállam meg demokratizmus.

Igen, sajna erre is b@szunk rá,,,,
De kérdem, mi lesz, ha egyszer a vadorzó szerbek nem akarnak Uniót? Nekik különösen nagy tapasztalatuk van (sajnos, mert minket is érintett a Vajdaságban) a kisebbségeik rendezésében,, vagy a migránsrendezésben, ha az új hullámot nézzük.
Simán bevetik a Mi-35-ösöket majd ha megjön a parancs.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 649
53 659
113
De kérdem, mi lesz, ha egyszer a vadorzó szerbek nem akarnak Uniót? Nekik különösen nagy tapasztalatuk van (sajnos, mert minket is érintett a Vajdaságban) a kisebbségeik rendezésében,, vagy a migránsrendezésben, ha az új hullámot nézzük.
Nézd, ahonnan jönnek nagy százalékban a migránsok, ott azt nem tudják a népek, hogy Mi-24 D/V vagy Mi-35, de azt igen hogy veszélyes. Ez már egy jó alap.

• Tetszik
Reactions: tonyo and marton

tonyo

Well-Known Member
2017. június 23.
5 582
8 450
113
Légy nyugodt nem fogják. Amire használni fogják a közeljövőben egy lehetséges újabb balkáni krizis esetén. Viszont az S-300 as MIG-29 ek beszerzését a hadvezetésnél már egyesek hangukat adták hogy nem lesz ez így jó. A vezérkarban párran új eszközöket szeretnének látni, s nem levedlett technikákat. Amikre a kevés rendelkezésre álló pénzek rámennek.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 649
53 659
113
Ne már hogy a Mi-35 ne legyen már elég bármire... Amúgy én azt a "levedlett" régebbi S-300-at is simán örömmel venném ha nekünk lenne ilyen, mert jelenleg Mistral van, és felújított üzemidő vége felé járó Kub. Mindkettő simán elférne bármelyik V4 országnál a mai napig. A Mig-29 sem annyira szégyellni való, bár tény hogy abban jobban állunk most a Gripennel mint a szerbek.