Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már nem elérhető. Mi volt benne?
Mégegyszer:
Egyébként egy nagy varsói muszlim.migració ellenes tüntetés.
Azt szerettem volna, hogy más forrásból is meg lehet-e erősíteni.
Én egy volt berlini kolégának mutatam meg.A reakció az teljesen ugyan az volt mint nálad.Szombaton megmutattam az öreg német szomszédnak azt a képet amit a múltkor linkeltetek. Amin Abdul 11 gyerek után járó 7700 eurós kifizetés szerepelt a német állam részéről. A Stromboli kutya f.x. szerintem ahhoz képest ami az öregben lejátszódott. Azt hiszem leesett neki a tantusz,mondott mindent a nyugdíjáról,meg gyerekeiről,unokáiról. Pedig pár éve még nagyon tisztelte Merkelt.
Szerbia 6 Mi-35-öt szerezne be.
https://magyaridok.hu/kulfold/szerbia-helikopterekkel-fejlesztene-hadsereget-2822030/
Az nem a határvédelemhez kell. Nem lehet körbelövöldözni a kontinensfoglalókat.Vegyék is, remélem nemsokára meg is védik velük határukat,,, így vagy úgy...
Az nem a határvédelemhez kell. Nem lehet körbelövöldözni a kontinensfoglalókat.
Itt már mindenki jogállam meg demokratizmus.
Nézd, ahonnan jönnek nagy százalékban a migránsok, ott azt nem tudják a népek, hogy Mi-24 D/V vagy Mi-35, de azt igen hogy veszélyes. Ez már egy jó alap.Igen, sajna erre is b@szunk rá,,,,
De kérdem, mi lesz, ha egyszer a vadorzó szerbek nem akarnak Uniót? Nekik különösen nagy tapasztalatuk van (sajnos, mert minket is érintett a Vajdaságban) a kisebbségeik rendezésében,, vagy a migránsrendezésben, ha az új hullámot nézzük.
Simán bevetik a Mi-35-ösöket majd ha megjön a parancs.
Légy nyugodt nem fogják. Amire használni fogják a közeljövőben egy lehetséges újabb balkáni krizis esetén. Viszont az S-300 as MIG-29 ek beszerzését a hadvezetésnél már egyesek hangukat adták hogy nem lesz ez így jó. A vezérkarban párran új eszközöket szeretnének látni, s nem levedlett technikákat. Amikre a kevés rendelkezésre álló pénzek rámennek.Igen, sajna erre is b@szunk rá,,,,
De kérdem, mi lesz, ha egyszer a vadorzó szerbek nem akarnak Uniót? Nekik különösen nagy tapasztalatuk van (sajnos, mert minket is érintett a Vajdaságban) a kisebbségeik rendezésében,, vagy a migránsrendezésben, ha az új hullámot nézzük.
Simán bevetik a Mi-35-ösöket majd ha megjön a parancs.
Attól függ, az amcsik milyen gyorsan találják meg a kulcsot az AMRAAM és Maverick raktárunkhoz...... A Mig-29 sem annyira szégyellni való, bár tény hogy abban jobban állunk most a Gripennel mint a szerbek.
Félek hogy azt nem kell nekik keresgélni, mert lehet hogy most is náluk van.Attól függ, az amcsik milyen gyorsan találják meg a kulcsot az AMRAAM és Maverick raktárunkhoz.
Igen, úgy gondoltam, hogy a saját zsebükben keresik, hogy ideadják....vagy nem. Akkor meg nem sokat ér a Gripen.Félek hogy azt nem kell nekik keresgélni, mert lehet hogy most is náluk van.