Akkor megnyugodhatnak, mert még van négyszáz jó évük!
Te nem hallottál arról, hogy mennyire felgyorsult a világ?!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor megnyugodhatnak, mert még van négyszáz jó évük!
Az előző is ezt csinálta, csak szebb körítéssel és csak a komoly piacokon. Az olyan apróért mint egy Horvát tender nem hajoltak le. Trump meg mindenre rárepül .Nem, az az előző kormányuk volt. A mostani a protekcionizmust és a kétoldalú kereskedelmi kapcsolatokat erőlteti, amiben rákényszeríthetik az akaratukat a gyengébb félre.
Szóval pont azt csinálják, amit a választási kampányban megigértek.
Kell venni valamit tőlük is. Nem akarsz sem Majdant, sem Szíriát, Líbiát, Venezuelát. Meg kell mutatnunk hogy kiváló demokrácia vagyunk, amerika igaz barátja.Ezek után csak azért se kéne tőlük venni cuccot! Ami kell nekünk abból mind van európai! És egyáltalán nem pampoghatna az USA! NATO fegyvereket veszünk! És amúgy mi is sérelmezhetnénk hogy nem futnak pl. ikarus buszok New-York-ban, vagy Washingtonban ha már szövetségesek vagyunk!
Kell venni valamit tőlük is. Nem akarsz sem Majdant, sem Szíriát, Líbiát, Venezuelát. Meg kell mutatnunk hogy kiváló demokrácia vagyunk, amerika igaz barátja.
Az EU olyan megosztott mint még soha. A németek-franciák saját tengelyt készítenek elő, a briteknél minden a brexit körül forog, az olaszoknak megvan a saját baja. Gondolom azt TE sem gondolod hogy majd a lengyelek vezette V4 bevéd .Erre kiváló az EU itt majdant sose csinálhatnának bűntetlenül, mivel hiába marakodik belül az EU, ha ilyen brutális támadás érné egyik tagukat a saját jól felfogott érdekükben összezárna az összes többi tag. Ezt amerika is tudja mi is tudjuk, ezért állhat ellent Orbán különben már 1 óra után elindult volna a készülődés. Az EU szorosabb szövetség mint a NATO akárki akármit mond.
Stinger.Kell venni valamit tőlük is. Nem akarsz sem Majdant, sem Szíriát, Líbiát, Venezuelát. Meg kell mutatnunk hogy kiváló demokrácia vagyunk, amerika igaz barátja.
Az EU olyan megosztott mint még soha. A németek-franciák saját tengelyt készítenek elő, a briteknél minden a brexit körül forog, az olaszoknak megvan a saját baja. Gondolom azt TE sem gondolod hogy majd a lengyelek vezette V4 bevéd .
Legyen így, a próféta szóljon belőled. Ettől függetlenül szerintem egyszerűbb és biztosabb venni tőlük is valamit.Nem kedvességből, hanem mert féltik a saját bőrüket. Mert akkor tudatosul, hogy bármikor jöhetnek ők is. A Német meg a Francia szereti azt hinni, hogy ők a főnökök, nem engednék meg, hogy ez a tudat összeomoljon bennük, hidd el, hogy összezárnának, utána lehet a németek és franciák rendeznének le minket, de amerikának nem hagynák az biztos. Ezért is nem fog ilyennel bepróbálkozni az usa. Megy majd a szarakodás meg a rosszhírünk keltése esetleg egy hétig rólunk twittel Trump, hogy mekkora faszok vagyunk de ennyi.
Végül is igaz csak akkor Kínától a Franciáktól meg a Britektől is vegyünk biztos mai biztos,az Oroszok meg megelégszenek azzal,hogy velük újíttatjuk a régi szarokat szankciók ide vagy odaEttől függetlenül szerintem egyszerűbb és biztosabb venni tőlük is valamit.
Franciáktól veszünk Cougart, vettünk már Mistralt. Britek kevesek hozzá hogy itt nagy ribilliót csináljanak. Kína és Oroszország viszont elégedett azzal ami van kétoldalú kapcsolat, Paks2 - Huawei kormányzati projectek.Végül is igaz csak akkor Kínától a Franciáktól meg a Britektől is vegyünk biztos mai biztos,az Oroszok meg megelégszenek azzal,hogy velük újíttatjuk a régi szarokat szankciók ide vagy oda
Félig meddig viccnek szántam nem kell elemezni. Nekem 8-hogy kitől mit veszünk ha rajtam múlna pl egy tengeralattjárót a Balatonra mert az nincs a szlovákoknakFranciáktól veszünk Cougart, vettünk már Mistralt. Britek kevesek hozzá hogy itt nagy ribilliót csináljanak. Kína és Oroszország viszont elégedett azzal ami van kétoldalú kapcsolat, Paks2 - Huawei kormányzati projectek.
Itt aki tényleg tud ha akar nagy zűrzavart csinálni, attól kell fegyvert venni valamit, mese nincsen.
Nem kedvességből, hanem mert féltik a saját bőrüket. Mert akkor tudatosul, hogy bármikor jöhetnek ők is. A Német meg a Francia szereti azt hinni, hogy ők a főnökök, nem engednék meg, hogy ez a tudat összeomoljon bennük, hidd el, hogy összezárnának, utána lehet a németek és franciák rendeznének le minket, de amerikának nem hagynák az biztos. Ezért is nem fog ilyennel bepróbálkozni az usa. Megy majd a szarakodás meg a rosszhírünk keltése esetleg egy hétig rólunk twittel Trump, hogy mekkora faszok vagyunk de ennyi.
Félig meddig viccnek szántam nem kell elemezni. Nekem 8-hogy kitől mit veszünk ha rajtam múlna pl egy tengeralattjárót a Balatonra mert az nincs a szlovákoknak
Tényleg amúgy hány helikoptert meg páncélost kellene még venni, hogy Muttiék leállítsák Sargentinit?Franciáktól veszünk Cougart, vettünk már Mistralt. Britek kevesek hozzá hogy itt nagy ribilliót csináljanak. Kína és Oroszország viszont elégedett azzal ami van kétoldalú kapcsolat, Paks2 - Huawei kormányzati projectek.
Itt aki tényleg tud ha akar nagy zűrzavart csinálni, attól kell fegyvert venni valamit, mese nincsen.
Hát majd kotróhajókat is veszünk hozzáMár rég vettünk volna, ha le tudna merülni. A Balaton legmélyebb része 11 m. Átlagmélysége, 3-4 m.
Pedig Orbán, hogy örömködött, hogy a legfelsőbb világi hatalomtól kapott engedélyt, hogy azt csináljon amit akar.Nem, az az előző kormányuk volt. A mostani a protekcionizmust és a kétoldalú kereskedelmi kapcsolatokat erőlteti, amiben rákényszeríthetik az akaratukat a gyengébb félre.
Szóval pont azt csinálják, amit a választási kampányban megigértek.
Mutti azt csinál amit akar, amíg jön ide a folyamatos német tőke, sargentini is pöröghet a fején, a kutyát nem érdekli. Hozzáteszem nafyon nem vagyok én arról meggyőzve, hogy sargentini az Eu mag megbízásából tombolt, sokkal inkább van a háttérben ott gyuribácsi, aki meg az USA demokrata érdekkörhöz tartozik. Merkel és Macron pont ezt a csoportot szolgálta ki eddig is, és lefelé áldozóban van a csillagzatuk.Tényleg amúgy hány helikoptert meg páncélost kellene még venni, hogy Muttiék leállítsák Sargentinit?
Mert egyelőre ez a módszer nem működik 100 százalékosan.