Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahogy Hofi mondta....Nem boldog a magyar, ha nem szaros a szája....
Szerintem az oroszokkal kell jóba lenni + a törökökkel. Mindkettő elég erős katonailag. Erősebb, mint az egész unió. Ha változik a status quo, (usa befolyás visszaszorul, esetleg leveszik a kezüket romániáról) ők tudnak tenni a magyarok érdekében.
Ügyesen visszaböfögted az antimagyar, ballib álláspontot, jár a fejsimi!
A "Szerintem az oroszokkal kell jóban lenni" szókapcsolattal nagyjából kitetted a v4ből a legnagyobb tagot!Rég nem láttam ekkora marhaságot.
Soha nem fogunk betagozódni egy efféle pánszláv tömbbe.. nem fogadnának be. Egymással se jönnek ki,pedig még a nyelvük is alig különbözik, szerinted a magyarokkal kijönnének ?
Szerintem az oroszokkal kell jóba lenni + a törökökkel. Mindkettő elég erős katonailag. Erősebb, mint az egész unió. Ha változik a status quo, (usa befolyás visszaszorul, esetleg leveszik a kezüket romániáról) ők tudnak tenni a magyarok érdekében.
Ahogy Hofi mondta....Nem boldog a magyar, ha nem szaros a szája.
Muszáj az ottoman ülepbe lenni? Amúgy katonailag harmatgyengék. Szíriában kiderült. Papírarmy mint az összes muszlim hadsereg. Csak fegyvertelen civilek ellen jók.
Tenni meg semmit nem fognak a magyarokért. A török tuti nem, az orosz meg....hát volt rá alkalmuk bőven, de nem tettek. Talán a mostaniak mondjuk nem tennének annyira keresztbe.
Jótétet senkitől se várj. Itt minket mindenki utál.
A "Szerintem az oroszokkal kell jóban lenni" szókapcsolattal nagyjából kitetted a v4ből a legnagyobb tagot!
Szlovákok kvázi kiléptek a V4-ből:Uraim, Hölgyeim!
Kérem, hogy inkább erősítsük a V4-et, mert anélkül is ezren akarják szétverni ezt a "rebellis képződményt". Jelentsük ki, hogy: ".... megértjük a szlovák történelem útkeresését...".
Nincs köztünk vita, de ez épp az az időszak, amikor össze KELL fogni, mert eltaposnak a szó fizikai értelmében. Széllel szemben csak együtt tudunk pisálni!
Én - személy szerint - szívesen látnék egy közös hadüggyel és külüggyel bíró V4 Föderációt is!
Szlovákok kvázi kiléptek a V4-ből:
https://hungaryfirst.hu/cikkek/2019-08-01/szlovak-unios-erdek-fontosabb-mint-v4-ek-miroslav-lajcak
Szerintem Ficot pont ebbe buktatták bele, lepaktált Orbánnal, gyorsan mennie kellett.Mindig is ők voltak a leggyengébb láncszem!
Azért egy magyargyűlölővel lepaktálni, na azért van egy bája annak...Szerintem Ficot pont ebbe buktatták bele, lepaktált Orbánnal, gyorsan mennie kellett.
vg.hu: A magyar gazdaság a legfaszább a világon!Két hír amit érdemes elolvasni
https://www.portfolio.hu/gazdasag/v...-a-kulso-egyensuly-magyarorszagon.333731.html
https://www.portfolio.hu/gazdasag/f...gyarorszag-legnagyobb-betegsegere.333633.html
És ittt egy harmadik is és habár ez a németekről szól, azért ennek komoly hatása lehet ránk nézve is.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/t...en-rosszak-a-nemet-ipar-kilatasai.333677.html
Ez egy valós különbség a lengyel és a magyar külpolitikában.
Történelmi események okán teljesen megértem a lengyelek ellenszenvét a ruszkik iránt, nekünk sem kell szeretni a ruszkikat, de jó lenne ha végre leesne mindenkinek, hogy senki nem mondott olyat, hogy szeretni kell őket. Korrekt, normális gazdasági kapcsolatot kell velük fenntartani és nem többet. Ebből következik, hogy az idióta uniós szankciókat végre a kukába kellene dobni. Talán egyszer megéljük, hogy az Eu nem usacsicska lesz, hanem végre a saját érdekeit helyezi az első helyre.
Őszintén bízom benne, remélem, hogy a lengyelek azért az eszüknél vannak és nem esznek meg minden bullshitet az ominózus "orosz agresszióval" kapcsolatban. Nagyon bízom benne, hogy nem hajtják bele őket egy értelmetlen, idegen érdekeket kiszolgáló háborúba. Maradjunk a realitások talaján: nem orosz bázisokkal van körül bástyázva sem Berlin, sem Washington... fordítva van. Moszkva(oroszo.) van körülbástyázva Nato bázisokkal. Továbbá nem Oroszország csinált bábállamot az Usa érdekszféra Lengyelországból, hanem az Usa csinált bábállamot az orosz érdekszféra Ukrajnából.
Egyenlőre ez a valóság, ha ez változni fog ellentétes irányba, akkor majd lehet rettegni a ruszkiktól. Egyenlőre legyünk eszünknél és vágjuk szájon az embereket egymásnak ugrasztó hangadókat.
Igazi újságírás nem létezik. Érdek csoportok vannak akiknek a véleményét, meggyőződését megírják az újságírók fizetésért. Így van ez idehaza és így van ez külföldön egyaránt.vg.hu: A magyar gazdaság a legfaszább a világon!
portfolio.hu: A magyar gazdaság a legszarabb a világon!
Istenem de hiányolom az igazi újságírást...
Bevesszük a Cseheket meg az Osztrákokat, aztán akár el is nevezhetjük Monarchiának!
Rég nem láttam ekkora marhaságot.
Soha nem fogunk betagozódni egy efféle pánszláv tömbbe.. nem fogadnának be. Egymással se jönnek ki,pedig még a nyelvük is alig különbözik, szerinted a magyarokkal kijönnének ?
A "Szerintem az oroszokkal kell jóban lenni" szókapcsolattal nagyjából kitetted a v4ből a legnagyobb tagot!
Egyrészt humornak szántam a hozzászólást, bár az omm nekem inkább pozitív.Pont az osztrákokat hagytam szándékosan ki az egészből... ugyanis osztrákokkal együtt semmi értelme az egésznek.
Megmagyarázom miért, bár tudom, hogy felesleges, mert úgysem fogjátok megérteni: ha az osztrákok is benne lennének Hungaroszláviában, akkor a szerbek nem lennének benne.
Ha a szerbek nem lennének benne, akkor a fél Balkán nem lenne benne, és ezt a fél Balkánt - pont úgy, mint most - Oroszország támogatná ellenünk és a németek/osztrákok ellen.
Ha a szerbek nem lennének benne, de az osztrákok igen, akkor ezt az államformációt a szlávok egy osztrák-magyar elnyomásként értékelnék, így esélyünk sem lenne pl. Szlovákiát békésen bevonni a szövetségbe. Más lehetőség meg nincs - hiszen erővel meg nem tudjuk őket bevonni -, így marad az, hogy a Kárpát medence közepén szép lassan kipusztulunk.
Nem hallottátok még azt a mondást, hogy aminek nem tudsz ellenállni (pl. hogy szláv tenger közepén van Mo.), annak állj az élére?
Na ez az élére állás lenne Hungaroszlávia. De úgysem fogjátok érteni soha, mert nekünk a pusztulás kell.