Tudom, de ok mondtak...A balrad nem volt orosz támogatással.Adományokból éltek .
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudom, de ok mondtak...A balrad nem volt orosz támogatással.Adományokból éltek .
Orosz adományokbólA balrad nem volt orosz támogatással.Adományokból éltek .
Egy veszélyeshulladékot kezelő cég telephelye és a vegyikombinát nincs veszélyben.Tiszaújvárosban ég a vegyi kombinát.
https://haon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/felcsaptak-a-langok-a-tvk-ipartelepen-3907284/
Oh sorry, én csak a videjót néztem.Egy veszélyeshulladékot kezelő cég telephelye és a vegyikombinát nincs veszélyben.
Veszélyes anyag nem került ki a levegőbe, gondolom...Tűz megfékezve!!!
Veszélyes anyag nem került ki a levegőbe, gondolom...
Ja...........ja! Élőben néztem. Ez egy veszélyes anyagokat megsemmisítő üzem.Veszélyes anyag nem került ki a levegőbe, gondolom...
Veszélyes anyagok égtek, amik megsemmisítésre vártak. Nem biztos hogy így tervezték megsemmisíteni őket...Passz, azt mondtak, hogy nem, mert valami hulladék égett!
Veszélyes anyagok égtek, amik megsemmisítésre vártak. Nem biztos hogy így tervezték megsemmisíteni őket...
Vagy de.
Ahol van a cég telephelye/MOL-TVK) területén az egy "A" tűzvédelmi besorolású gyárak telephelye. Az égetőműtől 2-300 méterre már PPGY, Etilén gyár, 500 méterre Olefin gyár-gyárak, Lineáris-polietilén gyár található. Ezek nagyságrendekkel veszélyesebbek mint Százhalombattai finomító.Vagy de.
Pápán a NATO közös légiszállító ezredben vannak tizenpáran aztán csoki.Magyarországon jelenleg mennyi amerikai katona állomásozik?