Mi ez a Ti? Én nem lelkesedem sem Putyinért, sem a kommunizmusért; csak nem gondolom, hogy pl.: Magyarországról (vagy más országból) kell megmondani, hogy adott esetben az oroszoknak milyen vezetési struktúra, milyen hatalomgyakorlás, vagy épp melyik személy a legvonzóbb, vagy, hogy az merre is orientálódik.
Egyébként a NATO és az Unió tagországainak vezetőinek semmi baja sem az oroszokkal, sem az oroszok pénzével, sem pedig Putyin személyével, erről számtalan találkozó, értekezlet, látogatás tesz tanúbizonyságot; ha nekik jó, akkor én mit foglalkozzam vele?
Ha jól tudom, akkor a kommunizmus német találmány, a németek segítették hatalomrajutni, a németek és az USA üzletelt legnagyobb mértékben a SzU-val; se nem én, se nem az itt fórumozók, de még az Magyarország sem. Száradjon azok lelkén a kommunizmus, akik megalkották, hatalomra juttatták, fenntartották.
Én nem fogok 56-ért tapsikolni, mert valahogy nem tudom értékelni, hogy az egyik véres kezű kommunistát váltotta a másik véres kezű kommunista (Nagy), se a nyugatiak hitegetésének és felforgatásának sem fogok tapsikolni, mivel cserben hagyták a magyarokat, se a megszállókért és az őket kiszolgálókért és haszonélvezőiért, egyedüli tisztelet a feláldozott hősöknek jár.