A szerbek és a horvátok már kokettálnak Bosznia és Hercegovinában a Muszlimok ellen
Igen. Horvát kantonok, Horvátországéi lesznek, míg a szerb kantonok irány Szerbia!
Szarajevó környékén maradhat egy muszlim-bosnyák városállamocska.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A szerbek és a horvátok már kokettálnak Bosznia és Hercegovinában a Muszlimok ellen
Az, hogy rendezzük a viszonyokat a szerbekkel, az Ok, de majd egy napon mi is kérünk valamit. Legalább egy részleges korrekciót a Tisza mentén!
De. Új-Jugoszláviára (értsd: horvát-szerb-szlovén összeborulás) én semmi esélyt nem látok!
..
Arra igen, hogy Bosznia-Hercegovinát felosztják egy napon!
És szerinted hol kellene húzódjon az új határ?Az, hogy rendezzük a viszonyokat a szerbekkel, az Ok, de majd egy napon mi is kérünk valamit. Legalább egy részleges korrekciót a Tisza mentén!
De. Új-Jugoszláviára (értsd: horvát-szerb-szlovén összeborulás) én semmi esélyt nem látok!
..
Arra igen, hogy Bosznia-Hercegovinát felosztják egy napon!
Nézd meg a térképet! Tarthatatlan határokIgen. Horvát kantonok, Horvátországéi lesznek, míg a szerb kantonok irány Szerbia!
Szarajevó környékén maradhat egy muszlim-bosnyák városállamocska.
És szerinted hol kellene húzódjon az új határ?
Nézd meg a térképet! Tarthatatlan határok
Ő a népi front vagy a népe front elnöke? Hány hadosztálya van?.....Jevgenyij Fjodorov....
Először az új magyar határokról kérdeztem. A tarthatatlan határoknál a Bosznia és Hercegovinai határokra utaltamEz a legnehezebb kérdés. És a jövő zenéje...
..
Az, hogy tarthatatlan, az nem érv, mert a mostaniak is azok!
(majd, ha odaérünk...)
Ő a népi front vagy a népe front elnöke? Hány hadosztálya van?
Én is mondhatok olyat, hogy egyesítem az apostoli nagy Magyarországot a szíriuszi anyaországgal. Max hülyébbnek néznek mint őt
Hóbagoly, Milagro. szerintetek vár minket a népesség Vajdaságban vagy csak Észak-Bácskában hogy bevonuljunk?
Először az új magyar határokról kérdeztem. A tarthatatlan határoknál a Bosznia és Hercegovinai határokra utaltam
Ismét kérdezem: milyen mélyen kellene korrigálni a határvonalat délen?
Igen, a jelenlegi állapotok szerint kb Topolyáig a miénkAzért nagyon nehéz a kérdés, mert nyilván az igazságosság azt kívánná meg, hogy a többségi, vagy relatív többségi elv döntsön. Na, de akkor meg "el kell engedni" a szigetszerűen létező, de magyar szórványtelepüléseket!
..
Majd a jövő eldönti, hogy mi lesz! De azt gondolom, hogy már egy szimbolikus határkiigazítás is több lenne a semminél!
..
Sárgával vagyunk mi!
Hát, nagyon meglepődnél. Én is meg vagyok lepve
Hóbagoly, Milagro. szerintetek vár minket a népesség Vajdaságban vagy csak Észak-Bácskában hogy bevonuljunk?
"Ő a népi front vagy a népe front elnöke?"
Igen
https://en.wikipedia.org/wiki/National_Liberation_Movement_(Russia)
https://ru.wikipedia.org/wiki/Национально-освободительное_движение_(Россия)
Лидер
Евгений Фёдоров
Мария Катасонова
Zombort elfelejtheted. Nektek Magyaroknak a legnagyobb akadály a nyelvi akadály. Így nagyon sok dolgot nem is tudtok lekísérni, megérteni.
Mert északon sokan meg vannak győződve és várják...