Mennyire kritikusat? Amúgy erről hallottam, de mi a vád és milyen bűntetésre számíthat?Németországban például, ha valaki kritikus megjegyzést tesz a migránsokra facebook-on, azt is elviszik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mennyire kritikusat? Amúgy erről hallottam, de mi a vád és milyen bűntetésre számíthat?Németországban például, ha valaki kritikus megjegyzést tesz a migránsokra facebook-on, azt is elviszik.
Hát ez már tényleg az ördögi gonoszság kategória a romlott nyugattól. Az USA-ban nyugodtan lehet tagadni a holokausztot mert ott a szólásszabadság szent, de azért elintézik a szemetek, hogy itt büntessék. És miután elintézték sátáni kacajjal dőltek hátra a bőrfotelükben, szegény magyar holokauszttagadók meg így jártak. Erre már én sem tudok mit mondani, ez tényleg az aljas nyugat tömény gonoszsága.Szerinted ez a törvény minek a mintájára, kinek a nyomására és milyen instruáció mellett született?
Mi lett volna itt, ha nem hozzák meg ezt a törvényt?
A nyugat ettől sokkal jelentéktelenebb dolgok miatt is folyamtosan fasisztázza, nácizza, antiszemitázza az országot.
Ébresztő.
Nem kellett az ordognek sem.Ez a patkány amúgy mit keres itt? Bicskanyitogató stílusban trollkodik folyamatosan, pedig már egyszer ki lett bannolva.
Hát ez már tényleg az ördögi gonoszság kategória a romlott nyugattól. Az USA-ban nyugodtan lehet tagadni a holokausztot mert ott a szólásszabadság szent, de azért elintézik a szemetek, hogy itt büntessék. És miután elintézték sátáni kacajjal dőltek hátra a bőrfotelükben, szegény magyar holokauszttagadók meg így jártak. Erre már én sem tudok mit mondani, ez tényleg az aljas nyugat tömény gonoszsága.
Bezzeg ha visszatérne a jó öreg kommunizmus amit már ismertünk és szerettünk, a náciknak arany élete lenne!
Kiről beszéltek?Nem kellett az ordognek sem.
(Kegyelmet kapott a goretol. Jah meg tiszta lapot is, bizony. Hisztiztunk mar egy sort miatta, de latod mennyire mukodott. Ez van. )
Szerintem jo, hogy itt van. Segiti az alliberalis ervkeszlet cafolasat)))ulipporol.
Mióta ignoráltam rendeződött a vérnyomásom, külön örülök, hogy nem idézitek és így csak válaszaitokat olvasom.ulipporol.
Szeptemberi szövetséges gyakorlatok Ample Strike és Venerable Gauntlet, feltűnik egy magyar Gripen is.
De ha ez igaz lenne akkor Trumpnak nem kéne már politikai\gazdasági hullának lennie?Az USA (is) olyan hely, ahol ket masodperc alatt kinyirnak politikailag/gazdasagilag, ha _szerintuk_ rosszat szolsz a feketekre/melegekre/zsidokra.
De ha ez igaz lenne akkor Trumpnak nem kéne már politikai\gazdasági hullának lennie?
Ez a félig üres \ félig tele pohár esete. A félig üres emberek azon keseregnek, hogy miért van fordítva a zászló. A félig tele emberek meg örülnek, hogy legalább nem keverték össze a román zászlóvalNa mégegyszer, mert még mindig nem értem hogy került fordítva a magyar zászló a videóra?
Valakinek van ötlete?
Azt akarod mondani, hogy egy sorba került a két "szövetségesünk"?!Az előző szövetségünkről is sokat elmondott, hogy a magyar zászlónak lyuk volt a közepén
Hány éves vagy te?!! A kommunista időkben is a mi kormányunk és országgyűlésünk hozta a törvényeket és rendeleteket, a mi saját főnökeink írták alá, tehát ne tessék Moszkvát és a szovjet kommunistákat átkozni érte, csak a saját akkori törvényhozóinkat!! Stimmel?!269/C §
„Aki nagy nyilvánosság előtt a holokauszt áldozatának méltóságát azáltal sérti, hogy a holokauszt tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”
A mi törvényünk, a mi képviselőink hozták, a mi elnökünk írta alá. Nem a gonosz nyugat és a NATO elnyomása. A saját törvényhozóinkat okolhatod emiatt.
Az amcsik 99 százaléka azt sem tudja hol van Mo. Fele hol van Európa. Te meg ilyen apróságon akadsz fent?Na mégegyszer, mert még mindig nem értem hogy került fordítva a magyar zászló a videóra?
Valakinek van ötlete?
De ha ez igaz lenne akkor Trumpnak nem kéne már politikai\gazdasági hullának lennie?
Lehet, hogy mégis el kellett volna adni azt a két hajót az oroszoknak?http://www.hidfo.ru/2016/10/nincs-uzlet-hollande-lemondta-lengyelorszagi-latogatasat/
"Az új lengyel kormány azonban már nem tartja magát a korábbi üzlethez; Antoni Macierewicz védelmi miniszter egy Varsóban tartott sajtótájékoztatón kijelentette, hogy a gyártó – az Airbus – nem tudott nekik megfelelő ajánlatot tenni a tárgyalások végső fázisában, emiatt a szerződéssel kapcsolatos egyeztetéseket leállították.
Véleményem: A kemények nem üzletelnek kis csicskákkal ! Helyette vesznek inkább jenki UH-60
Rájöttek hogy jóba lehetnék még velük az oroszok és inkább a jnekiket válasszák mint megbízható szállítót