"Jövő héten lesznek még találkozóim, amelyek ugyanennyire meglepőek lesznek"

A cseh kommentelok Eszak-Koreara tippelnek. :D

Szerintem Izrael/Iran/Katar eselyeseb ha mar "bekemisszio".

• Tetszik
Reactions: gergo55
A Hannibál-direktíváról:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Guardian cikk a Haaretz nyomán:

A Haaretz című izraeli napilap vasárnap, napra pontosan kilenc hónappal a támadás után, amelyben mintegy 1200 ember halt meg és további 250-et raboltak el a Gázai övezetbe, arról számolt be, hogy a műveleti eljárást a Hamász által megtámadott három katonai létesítménynél is alkalmazták, potenciálisan veszélyeztetve ezzel a civileket is.

Egy másik, az izraeli gázai hadosztálynak 11 óra 22 perckor, mintegy öt órával a támadás kezdete után adott üzenet utasítást adott: "Egyetlen jármű sem térhet vissza Gázába".

A déli parancsnokság egyik forrása elmondta a lapnak: "Mindenki tudta, hogy az ilyen járművek elrabolt civileket vagy katonákat szállíthatnak... Mindenki tudta, hogy mit jelent az, hogy egyetlen járművet sem engednek vissza Gázába."

„Nem sajnálok egyetlen zsidó gyereket sem, azt sem bánom ha egy egész óvoda, tele gyerekekkel. Nekem elég, hogy mártír lehetek és Allah színe elé járulhatok. Képviselhetem a családomat – hetven embert, a feleségemet, a gyerekeimet, a nővéreimet és az összes barátomat. Az én érdememeim miatt hetven ember fog a paradicsomba jutni. Ez nagy megtiszteltetés számomra.”

„Nem sajnálok egyetlen zsidó gyereket sem, azt sem bánom ha egy egész óvoda, tele gyerekekkel. Nekem elég, hogy mártír lehetek és Allah színe elé járulhatok. Képviselhetem a családomat – hetven embert, a feleségemet, a gyerekeimet, a nővéreimet és az összes barátomat. Az én érdememeim miatt hetven ember fog a paradicsomba jutni. Ez nagy megtiszteltetés számomra.”

Azon próbáltál gondolkodni,hogy mi van akkor ha ez a jómadár egy Schabach tiszt,akiknél alap az arab nyelv ismerete? Nem mondom,hogy az,de akár az is lehet.

A kis hamiSS
Térkép animáció
Keveredik, kavarodik...
IDF akció