zsolti
Szerintem ez inkább attól függ,hogy mennyire érzi azt az átlag kiskatona,hogy nem maradhat az ami most van és azt le kell váltani és van valami jobb helyette.Ha ez meg van akkor nem nagyon van szükség szimpatizáns tömegre bár az igaz,hogy ártani nem árt.
. Gondolom volt velük egy két 30+ os tökösebb altiszt, azokat meg kilőtték a rendőrök... Szar ám az a tudat is, hogy jót akarnál tenni, és azt látod hogy a NÉP(még ha csak egy bizonyos része is) akiért kockáztatsz, ellened vonul. Én tartom még most is azt, HA kihívják a saját szimpatizánsaikat ŐK is, akkor a 20 éves kiskatona mikor azt látja, hogy a szekularizált világbeli apja korabeli tanárt épp turbános szakállas buzi késeli, TUDTA volna hogy mi a dolga, és nem leengedett fegyverrel várja meg hogy lefegyverezzék. Ahogy azt is tartom, hogy a RENDŐRI-BELÜGYI erők egy része pont ott hagyta volna el a lojalista oldalt, ahogy olyan parancsot kap, hogy felvilágosult honfitársaira kell lőnie, anyukákra akik nem akarnak csadort, fiatal diákokra, átlag értelmiségi városlakókra...
Ez teljesen hülye, de komolyan. Ócska szóvicc lesz tőlem, előre elnézést kérek: " Ilyen ez, mikor egy hülye kardigán nem tudja, hogy hányas a kabát"Erdogan felszóllította Obamát, hogy azonnal adják ki Fethullah Gülen-t.

Tegnap írtam, hogy valószinu a CIA-s fiúk (amerikaiak) is segítették a lázadókat, és mi tortént? Lázadókat fogtak el az amerikaiak által használt(jelenleg korbezárt) légibázison.
Torok miniszter : <b> Amerika áll a torok puccs mogott.</b>
Torok KM : Az amerikaiak által használt légi bázison lévo kulfoldi katonák részesei a puccsnak.
<blockquote rel="boki">Tegnap írtam, hogy valószinu a CIA-s fiúk (amerikaiak) is segítették a lázadókat, és mi tortént? Lázadókat fogtak el az amerikaiak által használt(jelenleg korbezárt) légibázison.
Torok KM : Az amerikaiak által használt légi bázison lévo kulfoldi katonák részesei a puccsnak.
<blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="2ndt"><blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="2ndt"><blockquote rel="ozymandias">Az ún. "európai vezetök" nagyon rossz emberismerők... A Putyin maga az ördög, de erdogánka meg cimbi. Na ne.
)
)) Sebaj, majd lesz. Ne tartsd magadban
Elfelejtkeztünk a fregattról. Az még mindíg vívja magányos csatáját Gallipolinál ?
Tegnap írtam, hogy valószinu a CIA-s fiúk (amerikaiak) is segítették a lázadókat, és mi tortént? Lázadókat fogtak el az amerikaiak által használt(jelenleg korbezárt) légibázison.
Kérdés: mivel a puccsban a török légierő is részt vett, lehetséges-e, hogy az orosz gép múltkor történt lelövésére nem Erdogan adta ki a parancsot, hanem a légierő olyan parancsnoka, aki most a puccsban is részt vett Erdogan ellen?
Azaz, lehetséges-e, hogy a puccsisták voltak azok, akik korábban lelőtték/lelövették az orosz gépet, azért, hogy összeveszítsék Töröko.-ot Oroszo.-gal?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..