Azért.... halkan megkérdeném GrGLy-t, hogy Molni kiverte a biztosítékot..... A STADION szót már le sem szabad írni. De.... ha emberi csoportokat génállomány alapján különböztetünk meg, akkor azt szabad.......
megértem, ha valakinek nem tetszik a másik vallása. Azt is megértem, ha valaki egy másik ország külpolitikáját, cselekedeteit bírálja. Még az is belefér, hogy egyes etnikumok történetileg kialakult tulajdonságait elemezzük, vitatjuk. De, hogy valakit a génállománya alapján szelektáljunk, nálam kiveri a biztosítékot. Akár Izraelből történik, akár a Jobbik Székházból...
mellesleg, kedves GrGLy, nem támadni próbáltalak, hanem ironizáltam. A különbség árnyalatnyi......Még a büdös életben nem jelentettem fel senkit. Öreg vagyok már ahhoz, hogy elkezdjem![]()
mellesleg, kedves GrGLy, nem támadni próbáltalak, hanem ironizáltam. A különbség árnyalatnyi......

Ezzel az erővel "agyonlő" és "felköt" gomb is lehetne a "kitüntet" gomb mellett![]()
:...) ...
). De így legalább hordoz magában némi felelősségtudatot is ez az elnevezés.Blogennek......
Mit tesz Izrael?
Jól, rosszul, törvényes vagy törvénytelen eszközökkel, de próbál életben maradni. fentebb írtam, hogy ezekkell a feltételekkell hiba volt anno megalakítani. De ma realitás, számolni kell vele.
A Szentföldön pillanatnyilag Izrael az az ország, amely a nyugati életmódot, kultúrát jelenti az iszlám tengerben.
Ha Izrael elbukik, akkor a már most jelentős muszlim migráció még inkább utat tör Európába és nincs, ami megállítsa.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..