Pakisztáni nukleáris kapacitás.
Cy_rMtgVEAAjbhB.jpg:large

Nem sok ez egy icipicit? Meg valahogy a hatóerők is furák. Van ugye a csak mérsékelten csökkenthető kritikus tömeg. 5-12 kt elég minimális arányú hasadást jelentene. A hatótávokban is vannak nagyon kétséges számok.

Kb néhány RPG-7 elég volt az egész elintézésére a tűzarc közben, amikor nem tudták hova nézzenek meg lőjjenek.

Az Al Qaim-nál szerdán történt civil bombázást (IÁ terület) nem a koalíció csinálta, mondják az amcsik.
Az iraki parlament szóvivője a kormányt vádolja, a kormány hallgat, legalább is eddig.

Pedig valami szép nagy krátert hagyott. Tippre azt mondanám hogy ez valami pihenőhely lehetett ahol felhalmoztak némi technikát meg valami védelmet. Az iá kiszúrta, beküldtek egy merénylőt majd a robbanás utáni sokkban lerohanták a helyet. Ez az eljárási forma ahogy eddig észrevettem.

• Tetszik
Reactions: szegcsab
Az Al Qaim-nál szerdán történt civil bombázást (IÁ terület) nem a koalíció csinálta, mondják az amcsik.
Az iraki parlament szóvivője a kormányt vádolja, a kormány hallgat, legalább is eddig.

Asszem ez a video onnan van :

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Pedig valami szép nagy krátert hagyott. Tippre azt mondanám hogy ez valami pihenőhely lehetett ahol felhalmoztak némi technikát meg valami védelmet. Az iá kiszúrta, beküldtek egy merénylőt majd a robbanás utáni sokkban lerohanták a helyet. Ez az eljárási forma ahogy eddig észrevettem.

Én is így gondolom. Hatásos és pusztító. Annyira nem csoda, hogy fosnak tőlük.

Én is így gondolom. Hatásos és pusztító. Annyira nem csoda, hogy fosnak tőlük.

Engem az lep meg hogy nincs ez ellen eljárásuk a kormányerőknek. Az amik anyagromboló puskákkal fedezték az ellenőrzőpontjaikat pont az ilyen támadások ellen. A bmp meg elvileg véd a légnyomástól nem értem mért nem használják a lehetséges bejáratok lefedezésére.

• Tetszik
Reactions: borisz
Engem az lep meg hogy nincs ez ellen eljárásuk a kormányerőknek. Az amik anyagromboló puskákkal fedezték az ellenőrzőpontjaikat pont az ilyen támadások ellen. A bmp meg elvileg véd a légnyomástól nem értem mért nem használják a lehetséges bejáratok lefedezésére.

Te arról a világról írsz, ahol tíz-húsz centi vastag, törmelék téglágból és homokzsákokból rakott két méter magas instabil "fedezékek" mögött műanyag székekben üldögélnek a helyi "harcosok", hogy kilőjjenekek a kényelmi szempontokból polcokra tett AK-al! Protokollja max az egész napos kummantásnak van!

Lehetséges.
De ennek teljesen belàthatatlan következményei lennének Törökorszàg szàmàra.(onnan is kiszakitana egy elèg nagy darabot egy kurd àllam, aminek a létjogosultsàgàt nehéz lenne megtagadni, ha Irakban lértehozol egy kurd àllamot..)
Kèrdés, hogy ezt akarjàk-e.
Ez felrughatna minden hatàrt a Közel- Keleten. Ami önmagàban nem rossz dolog, ha tanulunk az elmúlt 70(?) èvből, amióta meghúztàk ezeket a geometriai hatàrokat.

• Tetszik
Reactions: borisz