A szírek dörzsölik a a kezeiket, mert a görög háború farvízén kilehet zavarni a török barátokat és törököket is, a szír területek a görög harci játékhoz képest séta gyaloglás volt.

(ezt a törököknek 
) Itt megnézhetitek ti is a keresésben ! (pld. google fordítóval) A google keresés:

)
Erdogan: a török hadsereg az iszlám hadereje, ami nem elfoglal, hanem igazságot hoz.

Mee' Orbán haverja... amíg a helyzet nem alkalmas a leigázásunkra, onnantól egy pillanat alatt már csak a szolgája lenne) Ezek 500 év alatt sem változtak semmit. De a szultán a többi iszlám országot is leigázná, amint megteheti. A Nato tagságukat ezennel fel lehet függeszteni, amíg ez a góré a törököknél. És Putyin mit szól ehhez ? Azzal is szembemegy ha kell, ahogy az érdekei kívánják. A görögökkel meg tényleg tényleg háborúzni fognak, úgy hogy az EU most megmutathatja a foga fehérjét, színt kell vallaniuk. Ezek meg még a Nato-val együtt a törökök mellé álltak... Szégyen és gyalázat... (pontosan 1 éve szeptemberben még 60db atomtöltet kellett volna nekik az amiktól - most már mindenki tudja hogy mire - senki nem hitt nekem, pedig igazam volt) Erdogan kb. annyira megbízható mint mint egy 10m-es sósvizi bordáskrokodil vagy egy 12m-es anakonda, vagy egy víziló bika, vagy egy afrikai elefántbika. Ezekről sosem tudhatod, melyik pillanatban fognak támadni. Akár ok nélkül is. Erdogan most megoldotta 50 évre az EU felvételt az utódjainak is.A líbiai helyzet valódi háttere
Valójában legalább két hónapja zárt ajtók mögött folynak a tárgyalások, amelyek célja csak egy: mit nyerünk mi ebből? Hogyan lehetne megállapodni abban, hogy ezt az országot érdekszférákra osszák fel. Nem hiába mondtam, amint a Líbiáról folytatott beszélgetés elindul, külső tényezőkről beszélünk . Törökország egyébként az egyetlen külső szereplő, amely teljes mértékben, semmit sem rejtegetve vesz részt a líbiai konfliktusban. Ugyanakkor megmutatja az európai államoknak, hogy Törökország befolyásos ország a Földközi-tenger egész területén.

(annál is van egy kis "defekt" a fejben, nem irányíthatna nagypolitikát, mert nem ért hozzá
de itthon is van min elgondolkodni, mennyire kellenek szoros kapcsolatok velük - jóban lenni, kereskedni, aztán a többi csak olyan gesztus legyen időnként - de lakni nem kéne velük együtt az EU-ban)Nekem mindegy milyen ártatlannak jónak festi le Erdogant és a bandáját a fickó, abból egy betű sem igaz !!!
.Talán inkább az a kérdés, hogy ki fog utasítani bennünket arra, hogy melyik odalon álljunk? A szuverenitás illúziója a békeidők luxusa, shtf helyzetben mindig kibújik a szög a zsákból.Amennyiben kitör a háború az EU és Törökország között mi valyon melyik oldalon állunk?
Ezek szerint elmondta a líbiaiknak, hogy csak a nagy oszmán birodalom egy tartománya lesznek majd ? Akik fizethetik az adót olajban is a szultánnak, és kötelezettségük van janicsárokat is adni a nagy oszmán seregbe ?? "csupán csak megállapítja,hogy egyedül a törökök azok akiknek világosak a szándékaik a térségbenSzerintem nem állítja be őket jónak csupán csak megállapítja,hogy egyedül a törökök azok akiknek világosak a szándékaik a térségben.
"... Tényleg elmondta nekik az igazat, mi vár majd rájuk ??? Mivel kell kifizetni a szultánovics mostani "szolgáltatásait ???? 

Én nem hiszem ezt el ! Simlisek a törökök is, SŐŐŐT MÉG JOBBAN mint a többiek !!! 

Szóval a líbiai csávót Erdogán szultán "erősen bevitte az erdőbe", vagy ha úgy jobban tetszik "megvezette mint egy vakot", és a szerencsétlen nem látja a fától az erdőt !!! 
Fú, de durva. Köszönjük, de még elég jól emlékszünk miféle 'igazságot' hozott Európába a török hódítás...Erdogan: a török hadsereg az iszlám hadereje, ami nem elfoglal, hanem igazságot hoz.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..