Ez most bújtatott figyelmeztetés hogyha nem lesznek figyelmesek akkor jön az usa és befenyít?Arra kéri az olvasókat, hogy gondoljanak a 60-as évek Afganisztánjára, Iránjára, Libanonjára és Egyiptomára, valamint nézzék meg őket most.
Itt is volt hír pár hónapja, hogy fegyvereket dobtak le nekik meg utánpótlást. Ha már kiképzik őket egy rakás pénzel meg energiával, akkor nem látom, hogy miért ne látnák el továbbra is őket a fronton. Csak ez néha kiderül.http://deres.tv/20150111/usa-legi-ereje-segelyeket-dob-le-az-isis-nek-videofelvetel
Vajon mennyi igaz ebből?
Nem tudom, hogy az FSZB az informátorait mennyire szokta siratni, de ha ezek ügynökök voltak és tényleg hivatásos FSZB-sek, akkor a szakállas pasi a videón eddig már halott.
Már az, a szír topicban linkeltem. Valami dagesztáni csóka volt.Nem tudom, hogy az FSZB az informátorait mennyire szokta siratni, de ha ezek ügynökök voltak és tényleg hivatásos FSZB-sek, akkor a szakállas pasi a videón eddig már halott.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..