Röhely. Amennyit ezekbe a pilótákba befektetteek a horvátok, most egy fizetésemeléssel nem képesek megtartani? Egy pilóta havi fizetése elenyésző a géppel kapcsolatos többi költséghez képest. Pont ezt képesek most elherdálni?!Agyelszívás....
http://hvg.hu/vilag/20150306_Arab_orszag_csabitotta_el_a_horvat_sereg?s=hk
Az iraki hadsereg egyik terroristaellenes hadmuvelete során Najnav tartományban elfogták az <b>Iszlám Állam</b> 4 <b>katonai tanácsadó</b>ját . Az irakiak meglepetésére(nekem nem) 3 katonai tanácsadó <b>izraeli-amerikai útlevél</b>lel rendelkezett,a 4. az egyik arab országból volt.
Az amerikaiak GMLRS rakétákat (72 konténer, 432 db) adnak el Jordániának. A már meglévő HIMARS-okhoz rendszeresítik. Az IS elleni hadviselés igencsak megnövelte a precíziós fegyverek iránti igényt.
http://www.armyrecognition.com/march_2015_global_defense_security_news_uk/united_states_gave_green_light_to_jordan_for_the_purchase_of_72_m31_unitary_gmlrs_rocket_pods.html
Az iraki hadsereg egyik terroristaellenes hadmuvelete során Najnav tartományban elfogták az <b>Iszlám Állam</b> 4 <b>katonai tanácsadó</b>ját . Az irakiak meglepetésére(nekem nem) 3 katonai tanácsadó <b>izraeli-amerikai útlevél</b>lel rendelkezett,a 4. az egyik arab országból volt.
<blockquote rel="boki">Az iraki hadsereg egyik terroristaellenes hadmuvelete során Najnav tartományban elfogták az <b>Iszlám Állam</b> 4 <b>katonai tanácsadó</b>ját . Az irakiak meglepetésére(nekem nem) 3 katonai tanácsadó <b>izraeli-amerikai útlevél</b>lel rendelkezett,a 4. az egyik arab országból volt.
<blockquote rel="eSeM"><blockquote rel="boki">Az iraki hadsereg egyik terroristaellenes hadmuvelete során Najnav tartományban elfogták az <b>Iszlám Állam</b> 4 <b>katonai tanácsadó</b>ját . Az irakiak meglepetésére(nekem nem) 3 katonai tanácsadó <b>izraeli-amerikai útlevél</b>lel rendelkezett,a 4. az egyik arab országból volt.
<blockquote rel="boki"><blockquote rel="eSeM"><blockquote rel="boki">Az iraki hadsereg egyik terroristaellenes hadmuvelete során Najnav tartományban elfogták az <b>Iszlám Állam</b> 4 <b>katonai tanácsadó</b>ját . Az irakiak meglepetésére(nekem nem) 3 katonai tanácsadó <b>izraeli-amerikai útlevél</b>lel rendelkezett,a 4. az egyik arab országból volt.
, kiváncsiság 
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..