Az Usa és Izrael közös hadgyakorlatokat tervez az iráni nukleáris létesítmények elleni csapásmérésre
Biden saját bevallása szerint cionista,
Amennyiben csapást mérnek, Irán válaszolni fog ez pedig háborút jelent. Iránt mind a kínaiak mind az oroszok támogatják

A botoxolt tevéket kitiltották a 66 millió dolláros szépségversenyről

• Tetszik
Reactions: Pogány

Az Egyesült Államok libanoni nagykövetségének építése​

FFCJGZbWYAomzhc

Az Egyesült Államok új libanoni nagykövetségének építése.
A komplexum teljes területe 43 hektár lesz.

FFCJHQuXMAEVSLP

FFCJH7rWUAAcb8U

Colonelcassad
43 hektar? Mint egy kisebb falu terulete. Igencsak lepeteznek oda az amerikaiak.

43 hektar? Mint egy kisebb falu terulete. Igencsak lepeteznek oda az amerikaiak.
Iszonyat mennyiségű hadianyagot meg tengerészgyalogost lehet majd ott állomásoztatni, ezek szerintem a Hezbollahot akarják "semlegesíteni" ezzel az új bázissal. Amikor majd kitör a banzáj megszállják a kikötőt meg Bejrut nagy részét.

Iszonyat mennyiségű hadianyagot meg tengerészgyalogost lehet majd ott állomásoztatni, ezek szerintem a Hezbollahot akarják "semlegesíteni" ezzel az új bázissal. Amikor majd kitör a banzáj megszállják a kikötőt meg Bejrut nagy részét.
Ahogy neztem a kepeket arra torekednek hogy fentrol beeso targyak ellen vedettek legyenek. Hogy engedhettek ezt meg nekik? Ez egy orokos izzo parazs lesz ott abban a puskaporos hordoban. Hatalmas vedett terulet, 430*1000m. Ott beraktarozhatnak, tovabb furhatnak, lehallgathatnak, elszallasolhatnak akarmit. Miert nem Izraelben csinaltak ekkorat?

Ahogy neztem a kepeket arra torekednek hogy fentrol beeso targyak ellen vedettek legyenek. Hogy engedhettek ezt meg nekik? Ez egy orokos izzo parazs lesz ott abban a puskaporos hordoban. Hatalmas vedett terulet, 430*1000m. Ott beraktarozhatnak, tovabb furhatnak, lehallgathatnak, elszallasolhatnak akarmit. Miert nem Izraelben csinaltak ekkorat?
Libanon mint összeomló állam, kezd a Hezbollah kezébe átcsúszni. Kell egy "outpost".