Nem tudom, hogy az olvasással vagy a szövegeértelmezéssel van-e bajod, de azt írtam, hogy arányosan. Ha nem érted a szót akkor guglizz rá. A II. VH-ban kb egy halott fegyeveresre jutott egy halott civil.
Honnan vetted ezt az arányt...? Csak Kínában milliós nagyságrendben haltak éhen alultápláltság és betegségek miatt, ami a háború közvetlen következménye volt. A SzU-ban dettó, meg a munkatáborokban is ennyien. A II. Vh volt az első modern kori háború, ahol több civil halt meg mint katona. Sokkal. (A.J.P. Taylor könyve is megemlíti.)
Ezek meg 2014-ben a csodafelszereléseikkel nem tudnak ennél jobb arányt összehozni? Sőt rosszabbat? Akkor biztosan szándékosan csinálják, szóval népirtás.
Mondom te zseni, ha van infód akkor add meg azt, hogy milyen és mennyi fegyvert használt fel az IDF/IAF, hogy legalább fajlagosítani lehessen.
Melyik részét nem érted annak, hogy Gáza sűrűbben lakott övezet, mint amit valaha is támadott az USAAF? Az ipari területek nagyrészt külvárosban voltak, ott a collateral damage "csak" a munkások voltak, de a bombatámadások után óvóhelyek is épültek. A városban levő rendezőpályaudvarok és hidak támadása szedett nagyon sok civilt.
Gázában gyakorlatialg egy hatalmas lakótelep, nem külváros vagy ipartelep. Óvóhely semmi és az IAF sokszor indokolatlanul használt 1 tonnás bombákat is.
az a két halott gyilkosság, a 700 halott meg népirtás. Tudod a számok, arányok, stb.
Potn erről beszélek te zseni. Nem a szándék, a tűzerő és képességek szerint relativizálsz. Röhejes bazdmeg. Ezek szerint, ha csak egy tollal próbálok valakit ledöfni és megússza akár 1000 ember is az ámokfutást és kettő hal, akkor az csak gyilkosság, de ha tankkal csinálom, akkor az népirtás, csak mert az eszközöm durváb...?
Atyaég...
De mindentől függetlenül egy utolsó paraszt vagy.
Az utlima ratio... Micsoda mázli, hogy téged óva a net anonomitása. Kíváncsi vagyok, hogy akkor is akkora lenne a szád, ha arccal kellene vállanod a véleményed...