Izrael "készen áll arra, hogy teljes mértékben az Ószövetség szerint cselekedjen", ahogy a cionista Melanie Phillips mondja: már nem egyszerűen "fűnyírást" végezzen ellenségein, hanem túllépjen a "megalkuvó Galut mentalitáson" (Galut=diaszpórában élés, hardcore cionisták számára szörnyűséges dolog - persze ettől függetlenül még rengetegen nem "alijáztak" mégsem, hanem a diaszpórát preferálják valamiért), és olyan legyen, "mint a Tanakhban", azaz, hogy úgy háborúzzon, ahogyan azt az ókorban tette, legalábbis a mitológia szerint. Mint ismert, a "Tanakh" (az Ószövetség) bővelkedik a zsidók által végzett népirtások leírásában:

Egy konteós kommentárja: "egy dolgot tudni kell: a végső időkről szóló forgatókönyv szerint a nemzeteknek mind a zsidók ellen kell fordulniuk ahhoz, hogy a Messiás megjelenhessen. Ezért nem akadályozza meg Izrael a katonáit abban, hogy tartalmakat tegyenek közzé a folyamatban lévő mészárlásokról; ezért tudósít a mainstream média a mészárlásokról; ez összhangban van ezzel a stratégiai céllal, és valószínűleg még rosszabb lesz helyzet, mielőtt a tervük kudarcot vall, azaz nem sikerül a Messiásuk eljövetelét előidézniük (nem ez az első alkalom, hogy megpróbálják előre hozni a végső időket), és mielőtt a dolgok jobbra fordulnának az emberiség számára."
Mindenesetre az X nem igazán működik együtt ebben úgy tűnik:

mqtf8ahs512g1.png

Hát, ez azért az "aztak@rva" kategória. Már ami a nőt illeti.

Teljesen őrült/gátlástalan csak abban a beteges társadalomban ez láthatóan nem magányos, hanem közösségi élmény. Ha jól értem az életútját politikai pályája előtt valamiféle kirendelt védő volt, ott azzal híresült el hogy nemi erőszakos büntetőügyekben a megerőszakolt 13 éves lányokat hibáztatta, illetve politikusként többször sürgette hogy atomfegyvereket vessenek be Gáza ellen. Akkor azért (be)szóltak neki, hogy állítsa le magát mert a nukipernyéből Izrael is bőven kapna. Elvált, háromgyerekes, abból (legalább) egy autista.

Nagybátyám mondogatta egykoron (speciel Netanyahura), hogy van olyan zsidó, aki náci...

Elmebetegek, szélsőségesek mindenhol vannak, ez nem új, de itt láthatóan ők irányítanak és gondoskodnak róla hogy a társadalmat és az új generációt a saját képekre neveljék ki. Szerintem aki Európából vagy Íusa-ból ide megy telepeskedni az eleve többnyire kattant, ha nem, a gyerekei már tuti azok lesznek ebben a közegben.

Normálisabb államok ezzel a fajta viselkedéssel már rég leálltak, na nem feltételül azért mert olyan morálisan magas polcon lettek volna maguk is, csak előbb utóbb rájöttek, hogy a rabló gazdálkodás hosszú távon nem éri meg és/vagy egyszer csak irgalmatlanul visszanyalt az egyik fagyi és piszok nehéz leállítani egy kontrollálatlanná vált, vagy ő vagy én erőszakspirált, ami a végén már senkinek sem jó.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Elmebetegek, szélsőségesek mindenhol vannak, ez nem új, de itt láthatóan ők irányítanak és gondoskodnak róla hogy a társadalmat és az új generációt a saját képekre neveljék ki. Szerintem aki Európából vagy Íusa-ból ide megy telepeskedni az eleve többnyire kattant, ha nem, a gyerekei már tuti azok lesznek ebben a közegben.

Normálisabb államok ezzel a fajta viselkedéssel már rég leálltak, na nem feltételül azért mert olyan morálisan magas polcon lettek volna maguk is, csak előbb utóbb rájöttek, hogy a rabló gazdálkodás hosszú távon nem éri meg és/vagy egyszer csak irgalmatlanul visszanyalt az egyik fagyi és piszok nehéz leállítani egy kontrollálatlanná vált, vagy ő vagy én erőszakspirált, ami a végén már senkinek sem jó.

Szerintem egyszerűen hatalomvágy/féltés vezérli Netanjahut már évtizedek óta. Előbb az előbbi, az utóbbi időben az utóbbi. Ezért szövetkezik az agyament és szélsőséges telepesekkel, meg lép koalícióra a vallásos pártokkal. Ha nem élezné a helyzetet, már régen börtönben csücsülne.
De ezt csak távolról nézve mondom.

Ne higgyétek, hogy csak egy-egy ilyen film van mint ez, meg az előtte berakott pár db.
1-2 óra kereséssel sok tucatot lehetne betenni ide, persze Sir frászt kapna.

Azzal kell tisztában lenni, hogy az ilyenek ott nem egy törpe kisebbség, hanem nagyon is számottevő arány. És ez az arány nő.

Nincs igazán jó helye ennek, jobb híján tettem ide. A fordítás a szövegnek csak az első része, aki akarja megnézheti a többit is.

Az adatok olyan rosszak, hogy a terem elhallgatott.
⁠ ⁠⁠ ⁠⁠ ⁠
Megnéztem ezt a videót egy keresztény–muszlim vitáról, és a legmeglepőbb pillanat nem egy érv volt, hanem egy zka.

Senki sem kiabált.
Senki sem távozott dühösen.
Senki sem vágott vissza.

Mert amikor a keresztény előadó kivetítette a számokat a képernyőre, az egész terem megdermedt.
⁠ ⁠⁠ ⁠⁠ ⁠
Az első unokatestvér házasságok és a nyomukban járó tudati következmények.

Ezek nem vélemények.
Ezek nem sértések.
Ezek a közzétett vérrokonsági arányok az átlagos nemzeti IQ-értékekkel párosítva:
⁠ ⁠⁠ ⁠⁠ ⁠

— % — ~
— % — ~
— % — ~
— % — ~
— % — ~
— % — ~
— % — ~
— % — ~
— % — ~
— % — ~
— % — ~
— % — ~
— % — ~
— % — ~
— % — ~
— % — ~

Én úgy látom, hogy a rokonházasságok csak az egyik ok lehet, más tényezők is vannak.

Királyi sokkoló hír az egész világon!

Abdullah al-Sabah kuvaiti herceg világszerte megdöbbenést keltett, amikor nyilvánosan bejelentette az iszlámról a kereszténységre való áttérését, ami hatalmas személyes kockázattal jár egy olyan régióban, ahol az ilyen kijelentések száműzetést, bebörtönzést vagy halált is jelenthetnek.