T
Törölt tag
Guest
Ezek után hülye az aki a kebabosoknál eszik....a terroristák könnyen feloldható anyagokkal próbálják megmérgezni a nyugati ételkészleteket ...

Ezek után hülye az aki a kebabosoknál eszik....a terroristák könnyen feloldható anyagokkal próbálják megmérgezni a nyugati ételkészleteket ...

Ezek után hülye az aki a kebabosoknál eszik.![]()
Nagyszerű, akkor szószerint érthető, hogy a libsik egyék meg amit főztek...ezek eddig zömmel liberálisok látogatta helyek

Vagy nem, amióta elindult a zozóhad én spec nem eszem kebabosoknál, pedig régen heti 1-2x mindig oda mentem. Mivel én nem megyek, a kollégáim sem mennek iszlámállamosba enni.így a vendégkör nyereséggel leírható magyar szempontból
Vagy nem, amióta elindult a zozóhad én spec nem eszem kebabosoknál, pedig régen heti 1-2x mindig oda mentem. Mivel én nem megyek, a kollégáim sem mennek iszlámállamosba enni.
Az eurestet mindenki messzire kerüli. Asszem 9 éve ettem ott utoljára. Szomorú, hogy a gyerekek onnan kapnak enni.Az szép, csak az Euresten keresztül, ....

Az eurestet mindenki messzire kerüli. Asszem 9 éve ettem ott utoljára. Szomorú, hogy a gyerekek onnan kapnak enni.![]()

S milyen finom mmmmm!Plusz az ipari parkok, korhazak... cirka 40 ezer adag naponta.![]()
Azt hiszem erre mondják,hogy "csak egy kávét kérek."
ttp://index.hu/kulfold/2017/06/05/terroristak_vagytok_karantenba_veletek/
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..