Nem mindegy, hogy micsoda, ha igaz? Felőlem a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiből is lehet, ha ellenőrizhető. Ráadásul angol agitprop.

Ha igaz, akkor mindegy... Hogy ki a forrás. Ha igaz. ;)

Nem kell védened a jenkiket, sok gazságot csináltak a SZU felbomlása után. Nem az oroszok voltak akik bombázták Jugoszláviát, Irakot, Afganisztánt, Líbiát, Pakisztánt és más országokat.

Boki, ne told túl! Te se! Nézd, én kedvellek, de komolyan. Sok frankó infót tolsz, amikhez, mivel itt sokan nem beszélnek oroszul, más módon nem is juthatnánk hozzá. De kérlek, ezt így ne! Az amcsik nem szentek. Közel sem. De most akkor várjam el tőled, mint "bennfentestől", hogy lökd be az" MH17-topic"-ba, amit az Almaz-Antey tök hivatalosan kivizsgált anno? Ne provokálj, légyszi!

Lovas véleménye kb annyira érdekel bármiben, mint bármely más gyakorló paranoiás bért(R)ollnoké.

Kadhafiról:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Lovas véleménye kb annyira érdekel bármiben, mint bármely más gyakorló paranoiás bért(R)ollnoké.
Előbb olvasd, utána utáld. Mint említettem, a világsajtóból szemezget olyanokat, amiket az Index nem ír meg.
Az Index et vagy 100 ........... fiú írja. Lovas a blogját egyedül, és stabilan hozza az Index olvasottságának a felét.

na beleolvastam....
tök skizofrén hogy egyikben "írásában" ballibsizik, másikban tíz sorral odébb meg már meg már a Haaretz-re hivatkozik érvként...

hát nem egy konzekvens szellemóriás fix..
második vh utáni béketárgyalásokról dobtam a topicba egy linkett érdeklődőknek.

na beleolvastam....
tök skizofrén hogy egyikben "írásában" ballibsizik, másikban tíz sorral odébb meg már meg már a Haaretz-re hivatkozik érvként...

hát nem egy konzekvens szellemóriás fix..
második vh utáni béketárgyalásokról dobtam a topicba egy linkett érdeklődőknek.
A világ sem konzekvens, és nem is fekete-fehér. Bárkinek hol igaza van, hol nem. (Kivéve engem.o_O) A Haaretzet tartja a legjobb izraeli és általában keleti újságnak. Tanulj meg újságot olvasni. Akár egy mondaton belül is elválasztani a véleményt, a szarkazmust és a tényközlést.
Pl. a vitaindító cikkünket. Te pl felháborodtál a cikkben említett számon, az Index által implicite ki nem mondott, de folyamatosan sugalmazott alacsonyabb számon. A cikkben viszont konkrétan adatolva, és epidemológiai körökben, életbevágó témában alkalmazott módszerekkel megállapított konkrét számok vannak.

• Tetszik
Reactions: zeal
Jemen

A szaudiak lőttek egy Vulkán-2est. Három rakétát indítottak rá. A harmadikat már akkor, amikor el volt találva.
https://www.rt.com/news/422291-saudi-intercept-yemen-missile/

Több rakétaindítás volt , feltehetően mindkét oldalról :
https://southfront.org/breaking-hou...videos/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Ez nagyon meleg :

Több rakétaindítás volt , feltehetően mindkét oldalról :
https://southfront.org/breaking-hou...videos/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Ez nagyon meleg :
Az utólsó videó érdekes...
Ha jól látom egy áruló Patriot leírt egy elegáns 180 fokos fordulót és a gazdáit találta telibe..