[BIZTPOL] Líbiai helyzet

A törökök a líbiai partoknál tartottak tengerészeti és légi gyakorlatot.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Pontosítsunk. Ez most Mi-35 volt vagy Mi-35M? Vagy valami másfajta verzió?

Néhány poszttal korábban nyugger már részletezte. A Mi-35 a Mi-24 exportváltozata. Semmi köze a Mi-35M-hez. Líbia nem tudott modern orosz fegyvereket beszerezni mivel meggyilkolták Kadhafit. Szovjet fegyvereik voltak.

• Tetszik
Reactions: fishbed and nyugger
Pontosítsunk. Ez most Mi-35 volt vagy Mi-35M? Vagy valami másfajta verzió?
Ha a felüljáró alá berongyolt (és lerongyolt) helikopterre gondolsz az egy Mi-35 (Mi-24V export-változata VSz-en kívüli országoknak), mert behúzható a futóműve, látszik a fotón a főfutóakna és a nyitott burkoló-áramvonalazó lemeze. A Mi-35M-nek nincs ilyen, mert annak fix, merev, nem behúzható futóműve van.

GNA szerint elfogták az LNA egyik tábornokát -Omar Tantust.
Bjuv8s9Kens.jpg

x2faIbVKJQ4.jpg

SQxjJuw_tVI.jpg

-Yy9gdkZ-Bg.jpg

Az EU misszió megpróbált ellenőrizni egy török teherszállítót a líbiai partoknál, de egy török fregatt közölte, hogy ne forszírozza a dolgot.
EaYPNwDXgAIDUj4

Az EU misszió megpróbált ellenőrizni egy török teherszállítót a líbiai partoknál, de egy török fregatt közölte, hogy ne forszírozza a dolgot.
EaYPNwDXgAIDUj4

Tipikusan olyan eset, hogy ha bármelyik másik ország hajójával tették volna ezt pár percen belül visított volna a török fregatt besugárzásjelzője és még egyszer határozottan felkérték volna az együttmüködésre a szállítót...

• Tetszik
Reactions: Miskolci Ogre
Tipikusan olyan eset, hogy ha bármelyik másik ország hajójával tették volna ezt pár percen belül visított volna a török fregatt besugárzásjelzője és még egyszer határozottan felkérték volna az együttmüködésre a szállítót...

Az unio régi tagállamai közül a görögökön kívül mindegyik elfelejtette, hogy kell bánni a törökkel. Csak az erőből értenek arrafelé. Célba veszed és felszólítod még egyszer. Ha nem akkor kalózkodásért elfoghatod, vagy akár el is süllyesztheted. Utána mindegyik első felszólításra érteni fogja a dolgot.

Az unio régi tagállamai közül a görögökön kívül mindegyik elfelejtette, hogy kell bánni a törökkel. Csak az erőből értenek arrafelé. Célba veszed és felszólítod még egyszer. Ha nem akkor kalózkodásért elfoghatod, vagy akár el is süllyesztheted. Utána mindegyik első felszólításra érteni fogja a dolgot.
Azok nem is lattak torokot az utobbi evek kebabosaiig.

A fehér ember eltunyult , elpuhult , elbuzult , takony semmi lett , nagy átlagba . Sokszor tapasztaltam ha csak hangosabban szólsz hozzá összehugyozza magát , ha valamelyikben felcsillan az önérzet szikrája az első pofonig tart . Az agyonszabályozott jóléti társadalmak egyenes következménye , hogy a férfiai töketlen idióták lettek . Sajnálom , hogy ezt kell mondanom de suhanc koromban egyedül is oda álltam sok ember elé is és soha nem nekem kellett lehajtott fejjel elkullognom (pedig olyan helyen nőttem fel ahová egyszerre telepítettek be 74-ben 1200 cigót a település közepébe ráadásul) most meg elsunnyognak még az asszonyaikat se tudják megvédeni . Ma a takony kiskancsóra nem mer rászólni senki se . Na ez komoly baj mert azok a primitív népek akik csak az erőből értenek ezen a gyengeségen csak még jobban felbátorodnak és már most is ők térdepelnek a nyakunkon .

A fehér ember eltunyult , elpuhult , elbuzult , takony semmi lett , nagy átlagba . Sokszor tapasztaltam ha csak hangosabban szólsz hozzá összehugyozza magát , ha valamelyikben felcsillan az önérzet szikrája az első pofonig tart . Az agyonszabályozott jóléti társadalmak egyenes következménye , hogy a férfiai töketlen idióták lettek . Sajnálom , hogy ezt kell mondanom de suhanc koromban egyedül is oda álltam sok ember elé is és soha nem nekem kellett lehajtott fejjel elkullognom (pedig olyan helyen nőttem fel ahová egyszerre telepítettek be 74-ben 1200 cigót a település közepébe ráadásul) most meg elsunnyognak még az asszonyaikat se tudják megvédeni . Ma a takony kiskancsóra nem mer rászólni senki se . Na ez komoly baj mert azok a primitív népek akik csak az erőből értenek ezen a gyengeségen csak még jobban felbátorodnak és már most is ők térdepelnek a nyakunkon .

74-ben még veled/velunk volt a hatóság/hatalom, most meg nem, most ha megveri a tanárt a 15 éves negyedik és tanuló, akkor nem történik semmi, ha a tanár férje letörli a nevezett tanuló arcáról az esot, a bakancsával, akkor kap 4 évet.
Könnyen le gyávázzuk a maradék, épeszu nyugati fehér férfit is, de neki sem könnyebb ott, a saját hatóságával, mint nekunk a mienkkel, sot, a kedves frank rendorok, simán szarrá verték, a kultúráltan tiltakozó tuzoltóikat, nekik sem derékig tejfel ott.

Erdogan lelkesen játsza a nagyhatalmat az egész környéken. Meddig birja gazdasàgilag, belpolitikailag?

Annak van realitása, hogy Algéria és Egyiptom nemes egyszerűséggel felosztja egymás között Líbiát? Mind a két ország a határra vezényelt jelentős mennyiségű katonai erőt. Közösen letárgyalják a háttérben és a tengerbe tolják a törököket.

Annak van realitása, hogy Algéria és Egyiptom nemes egyszerűséggel felosztja egymás között Líbiát? Mind a két ország a határra vezényelt jelentős mennyiségű katonai erőt. Közösen letárgyalják a háttérben és a tengerbe tolják a törököket.

2020 ban bármi megtörténhet.

Nincs és ennek etnikai oka van. A két említett ország arab népessége alapvetően eltérő kultúrájú és eredetű a líbiai araboktól. Fenntarthatatlan hódítás lenne.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 2822