Elnézve ezeket pont akkora lehet a harcértékük mint a szír videókba látható (AK fejfelé és tűz a felhő) lázadóknak.Bár a videó végén csóri nyulakkal nagyon elbánnakLNA, új Kamazokkal(nem Wagnerosok)

Elnézve ezeket pont akkora lehet a harcértékük mint a szír videókba látható (AK fejfelé és tűz a felhő) lázadóknak.Bár a videó végén csóri nyulakkal nagyon elbánnak![]()
Idegenlégióban is van-volt hasonló. Ennél betegebb is. Gondolom egyrészt a modern fegyveres testületek finnyásságát kerülik ki (sosem értettem a löncshúsra mit össze nem nyafogtak, simán ettem), másrészt a vadság hangsúlyozása, meg ugye túlélésnél nem a fehérbors-lassú tűz az elsődleges.De komolyan, a végén ennek a nyúl és csirkeölésnek mi értelme?
Persze, ritkán előfordulhat, hogy kell nyulat enni nyersen, de alapvetően gondolnám, hogy ennél fontosabb dolgokkal kellene foglalkozniIdegenlégióban is van-volt hasonló. Ennél betegebb is. Gondolom egyrészt a modern fegyveres testületek finnyásságát kerülik ki (sosem értettem a löncshúsra mit össze nem nyafogtak, simán ettem), másrészt a vadság hangsúlyozása, meg ugye túlélésnél nem a fehérbors-lassú tűz az elsődleges.
A dzsandzsavíd milicia, nem csádi, szudániak. Igazi törzsi háborútovábbi csádi ágyútöltelékek szirtében..
Ezek feltehetően S-300 radarok.
Ezek feltehetően S-300 radarok.
Orosz gépek hozták a napokban.Ezek feltehetően S-300 radarok.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..