...Csak a "ki-kivel" van dologgal vagyok (nem) kicsit zavarba. A törökök itt is az oroszokkal vannak, vagy nem, vagy csap "papíron", de valójában: ??? Előre is kösz!
Ezt még mindig nem értem (és ez nem piszkálódás).Lelőtt drónok, helikopterek, repülők, Pancir helyzete. Zöld a Líbiai Nemzeti Hadsereg (haftra tábornok) Piros a Líbiai Nmezeti Egységkormány.
Nem tudok spanyolul, de logikai úton könnyü kikövetkeztetni.
Érkeznek az iszlámisták Haftar tábornok legnyugatibb légibázisának ostromára -Al Vatiy
![]()
...Csak a "ki-kivel" van dologgal vagyok (nem) kicsit zavarba. A törökök itt is az oroszokkal vannak, vagy nem, vagy csap "papíron", de valójában: ??? Előre is kösz!
Törökök Líbiában a Nemzeti Egység Kormány oldalán vannak, amely Tripoli és a környező területeke ellenőrzi, az oroszok Haftar tábornok által vezetett Líbiai Nemzeti Hadsereg oldalán állnak.

A libai polgárháború legfontosabb szereplöjét azért illene megemliteni.Haftar tábornok miután összerugta a port Kadhafival,al Egyesült Államokba menekült,állampolgárságot kapott,és több mint 20 évig élt az Államokba,mielött visszatért Libiába.
Vajon melyik hárombetüs hirszerzö ügynökség fizetési listáján szerepel![]()
Vajon a ruszkik egy CIA ügynököt támogatnának?
A libai polgárháború legfontosabb szereplöjét azért illene megemliteni.Haftar tábornok miután összerugta a port Kadhafival,al Egyesült Államokba menekült,állampolgárságot kapott,és több mint 20 évig élt az Államokba,mielött visszatért Libiába.
Vajon melyik hárombetüs hirszerzö ügynökség fizetési listáján szerepel![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..