[BIZTPOL] Líbiai helyzet

A törökök szerint Líbiában a térképen bejelölt helyeken állomásoznak a Wagner orosz biztonsági cég emberei.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A törökök szerint Líbiában a térképen bejelölt helyeken állomásoznak a Wagner orosz biztonsági cég emberei.

Kicsit mintha megszaladt volna a zöld festék a térképen.Én úgy emlékeztem, hogy annak a zöld területnek kb csak az északi fele az övéké.

Kicsit mintha megszaladt volna a zöld festék a térképen.Én úgy emlékeztem, hogy annak a zöld területnek kb csak az északi fele az övéké.
Régóta ismert a törökök szavahihetősége, ez van.

Ez egy jóval mérvadóbb térkép jún. 30-ról.
Ebw8ahcVAAEzovU

Pár napja a törökök még azt állították,hogy az Egyesült Arab Emirátusok Mirage-2000 gépei voltak.

Tippeltek ott az EAE F-16E -re is, vagy egyiptomi F-16C/D gépekre is, mert precíziós csapás volt a törökök épp telepítés alatt álló HAWK légvédelmi ütegei ellen. ;)

https://english.alarabiya.net/en/Ne...a-airbase-where-Turkey-may-build-base-Sources

Tippeltek ott az EAE F-16E -re is, vagy egyiptomi F-16C/D gépekre is, mert precíziós csapás volt a törökök épp telepítés alatt álló HAWK légvédelmi ütegei ellen. ;)

https://english.alarabiya.net/en/Ne...a-airbase-where-Turkey-may-build-base-Sources

Kardigánéknak komolyabb légvédelmet kell odatelepíteni:-)

Épp azért volt a légicsapás(üzenete), ne hogy azt gondolja azt csinálhat amit akar Törökország

Persze ez egyértelmű volt, én mondjuk már az elején sem értettem mit bohóckodnak a Hawk-l van nekik sokkal combosabb légvédelmi rendszerük is.

Google News: angol nyelvű hírkeresés Líbiáról. Az első 5 találat iszlamista.

Lna videó

Egyiptomi erődemonstráció: