Bocs,de ez megint tipikus személyeskedés csupán-bolsevik agitprop stilusPersze az is lehet, hogy te hazudozol itt összevissza a kormány mögül.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bocs,de ez megint tipikus személyeskedés csupán-bolsevik agitprop stilusPersze az is lehet, hogy te hazudozol itt összevissza a kormány mögül.
Talán mert reggelésed óta eltelt cirka 580 nap alatti több mint 6200! posztból a java semmi más csak vérgőzös, utópisztikus, fantasztikusan beképzelt kutyasz... ööö "irodalom". ;-)Bocs,de ez megint tipikus személyeskedés csupán-bolsevik agitprop stilus
Na ez egy tök jó kérdés! Mi a francot keres ott ez a kislány?Ez szerintem simán megüti a közbotrányt okozó viselkedés szintjét-van rá törvény,miért nem használják?
Buzibár különben nem korhatáros intézmény?Mit keres ilyen helyen egy gyerek?
A szülei nagyon haladóak lehetnek. Igazi európaiak.Na ez egy tök jó kérdés! Mi a francot keres ott ez a kislány?
Ott a hulye rendore, eszebe nem jutna megbuntetni oket. Hugyoznek en fenyes nappal a rendor elott...Fejlett nyugat:
Házakra vizeltek fényes nappal Budapesten a holland szurkolók - fotó - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Érdekes megfigyelés, bár sztem ami késik nem múlik...Csak nekem tűnik úgy, hogy - ahhoz képest, hogy a kormány a Donáldra tette meg a tétjeit - feltűnően nem jön a tengerentúlról a kritika?
Pedig mindenki várta/várja. A mostani balhé is mintha a német-holland vizeken okozna inkább turbulenciát. Máshol nem, vagy alig. Érdekes tendenciáknak vagyunk tanúi.
Este se próbáld!! Akkor is megbüntetett.Ott a hulye rendore, eszebe nem jutna megbuntetni oket. Hugyoznek en fenyes nappal a rendor elott...
A statisztikát semmilyen szempontból nem javítja, cserébe rohadt sok és körülményes papírmunka, de ami a fő nem kaptak pisálásra reagáló semmilyen parancsot.Ott a hulye rendore, eszebe nem jutna megbuntetni oket. Hugyoznek en fenyes nappal a rendor elott...
Túl kicsi a súlyunk, nem pofázunk bele a nagyok dolgába és nem vagyunk frontország.Csak nekem tűnik úgy, hogy - ahhoz képest, hogy a kormány a Donáldra tette meg a tétjeit - feltűnően nem jön a tengerentúlról a kritika?
Pedig mindenki várta/várja. A mostani balhé is mintha a német-holland vizeken okozna inkább turbulenciát. Máshol nem, vagy alig. Érdekes tendenciáknak vagyunk tanúi.
Baxki ezek remsegek fenyes nappal caplatnak az emberek kozt Pesten?
Unalmas már a fröcsögésed. Inkább figyelj az útra..Bocs,de ez megint tipikus személyeskedés csupán-bolsevik agitprop stilus
Mondtak neki az iskolaban. Nyugaton ettol fiatalabbakat is atmutenek. A gyerek meg angliabol valo allitolag.Nyugaton van felnőtt kategória,és nem mehet be gyerek egy felnőtt szórakozóhelyre.
11 éves gyerek meg még serdületlen,honnan tudná,hogy buzi hajlamú e?
Azt nem írták, hogy azért verték meg, mert homárok.Közel-Kelet.
Brutálisan megvertek két meleg orvost Pécsett
Egyikük elájult a kapott ütések és rúgások miatt.index.hu
Bár így lenne, de ugye az ESZMÉT karcolgatjuk. Szerintem igazából csak gyűjtik a demokráciadeficit súlyos pontjait. Se Lenin szobor, se pedofil gyerekhipnózis buzeránsokkal, le se térdetünk. Majd amikor kamásli átveszi a hatalmat dzsótól, akkor lesz majd az erkölcsi példázatú szankcionálás, hiszen annácska nem csak az unijóhoz szokott szaladni gyűlölni minket, hanem tavaly vagy előtte volt ámerikában is, természetesen nem Trump köreinél. Szóval várjuk ki a végét.Túl kicsi a súlyunk, nem pofázunk bele a nagyok dolgába és nem vagyunk frontország.
Mindig van egy nagyobb probléma, amit meg kell oldani, mielőtt velünk tudnának foglalkozni.
Ez most a mázlink.
Próbálunk a radar alatt evickélni.
Hát ez egy marhajó kérdés....Nyugaton fejlett sexipar van,hamburgi vigalmi negyed világhirű,Kölnben a Pasa puff van vagy 10 emeletes,Duisburgban meg egy komplett háztömb a kupi-de szigorúen korhatáros intézmények.Na ez egy tök jó kérdés! Mi a francot keres ott ez a kislány?
Lehet, de személy szerint ebben én nem hiszek (ti. hogy lehet olyat, hogy radar alatt).Túl kicsi a súlyunk, nem pofázunk bele a nagyok dolgába és nem vagyunk frontország.
Mindig van egy nagyobb probléma, amit meg kell oldani, mielőtt velünk tudnának foglalkozni.
Ez most a mázlink.
Próbálunk a radar alatt evickélni.
Amiben ugye az a furcsa, hogy mialatt benne van a pakliban, közben olyan fegyverzettechnológia felé köteleződünk el, amit nem fogunk tudni semmilyen szinten supportolni, ha meglépjük. Szóval szerintem ez csak a látszat és elkötelezetten robogunk mjad a sztyeppén a nagy fénybe.Lehet, de személy szerint ebben én nem hiszek (ti. hogy lehet olyat, hogy radar alatt).
Arra gondolnék, hogy ez az EPP tagsággal van inkább összefüggésben. Eddig a Reich szövetségese volt a kormánypárt, de ott a leggyengébb láncszem volt (jól támadható).
Most meg egy fekete ló.
Elképzelhető, hogy ellenérdekeltek meglátták benne a lehetőséget és most standby van. Nekem gyanús, hogy pont oldalváltásban vagyunk (nem ideologiai, hanem geopol).
Hát nézd, az RM láthatóan szisztematikusan szervezi ki magát ide, KKE-ba meg a tengerentúlra (osszikhoz, potenciálisan jueszbe).Amiben ugye az a furcsa, hogy mialatt benne van a pakliban, közben olyan fegyverzettechnológia felé köteleződünk el, amit nem fogunk tudni semmilyen szinten supportolni, ha meglépjük. Szóval szerintem ez csak a látszat és elkötelezetten robogunk mjad a sztyeppén a nagy fénybe.