Troll vagy. Tudom, hogy velőből tagadnod kell, de te egy troll vagy. Agyatlan baromságot összerakva kezdted el ezt a hullámot. Óbánnak azé kell a kínai egyetem(Amit annyira nem akarnak független 'felméréseink' szerint a népek, mert nekik más kell, hogy Óbán belebukik, maj' meglátttyyátok 22-be
), hogy jól hatalmon maradjon. Miért? Mert (a fasiszta) Horthy! A háborúba hogy nem döglesztette meg a fiát is! Na ezért kell neki a kínai egyetem! Látjátok mind? Ezért lesz Fudan, Mert Horthy(aki az előző gondolatnál is sokkal fasisztább) az ugyanezt csinálta. Szerencs, hogy jött a háború, különben a piszkos kis ferdeszeműek már száz éve itt futkosnának az egyetemen.
Egy dinasztikus rendszerű államban, mint amilyen az akkori MO. volt(és amilyennek a mainak is lennie kellene a vérszerződés alapján), egy uralkodó/kormányzó akkor bukik el mint vezető, ha direkt odaveti az utódait, hogy ne örökíthesse a hatalmat?
Hát ja, biztos szomorú, hogy Rosenberg különítménynek olyan soká kellett várnia, hogy visszajöhessenek. Szomorú. Pedig ha feladták volna a szemét fasiszták, akkor végre időben kezdődhetett volna a bolsi() uralom. Apai ágon ki maradt a fronton? Egyeneság? Mind testvére volt? Vagy mind a gyereke? Vagy vót benne unokatesó, másodunokatesó? MAjd ha megvagy a válasszal és utánajársz, hogy a Horthy családban ez hogy oszlott meg, utána már csak azon kell elgondolkodnod, hogy olyanon puffogsz, ami idestova 80 éves történet és SEMMIT nem tehetsz ellene.
És gondolom az aggaszt, hogy ÓÓÓÓÓbááááán vezeti az országot, amikor esetleg kitör a következő háború ami ellen ugyanúgy lófaszt sem tud tenni az országunk, ellenben ugyanúgy talán kicsit későn, de ezúttal komolyan kezd felkészülni és majd akkor mikor soroznak, neked ÓÓÓÓbáááánért kell harcolni. Pedig a hazádért kellene, de majd gondolom jól megpartizánkodod majd a fasiszta állampolgárokat akik jól elásták magukat a hazájukért való harcban!
Megelőztél. Látom magam előtt a képet, ahogy a nem ÓÓÓóbááááán, bárki legyen is az, már most hisztizik, hogy éééén nem akarok elnök lenni anyu! Ahogy megválasztanak, lemondok! Nincs semmilyen vágy bennem, hogy ezt a baromságot csináljam és programot sem akarok végigvinni a felhatalmazásommal soha! Le velem! Azonnal mondjak le!
Ki méltóbb a hatalomra egy adott rendszerben annál, aki az adott rendszer hatalommegszerzési mechanizmusán keresztül legitim fe3lhatalmazást szerez az ország vezetésére? Hmmmm?
Két lehetőség van, ha te tényleg képes voltál a fenti sorokat leírni.
Retardált vagy, vagy TROLL!
Ezekkel mi van? Hol a vicsorgás B+?
www.oktatas.hu
Csupa csinovnyik, meg jakobinus aparatcsik képződik bennük!
Szóval szerintem menj vissza a trollkurzus továbbképzésére.
Tudod, a következő világégés kellemetlen lesz nektek bolsiknak, mert mégha sokan is meghalunk, elég sokan látjuk, kik és mik vagytok. Most nem úgy lesz mint volt.