Akkor fogadj be te is egy balhés cigánycsaládot a házadba némi apróért cserébe, ami a költségeidnek csak egy részét fedezi, de legalább megkeserítik az életedet.</blockquote><blockquote rel="joker"><blockquote>ha minden igaz az unijó fizet a menekültek után nem?
Amúgy csak a lényeget sikerült kikapni az egész hsz-ből...sebaj cukifalat . Engem nem zavar a dolog, felőlem lehet fullba nyomni a demagógia faktort, én is általában a lélegeztetőgépek mellett állok ki, mint sem a mocskos szírek/pirézek satöbbi mellett ... Btw nem ezek azok a mocskos szírek akinek olyannyira szorítotok pár topikkal arrébb? Vagy az megint más téma? Vagy azok az irakiak vagy ukránok? Én már tényleg nem is tudom követni, hogy kiket kell épp rühellni, szidni az eu vagy más miatt, plusz cigányozni/zsidózni és vagy buzizni, de majd írd le nyugodtan, ha lesz rá kedvem biztos elolvasom. Aztán én is szívesen beszállok a dologba, mer' hát hasznos is itten a htka egyik nívós topikjában verni az asztaltot.</blockquote>
Az a nagy helyzet, hogy nem tudom, hogy ezek-e azok a szírek, akiknek pár topikkal arrébb szorítunk. De van egy gyanúm, hogy nem, vagy legalábbis csak részben.
A menekülteket azok kellene kapják 100%-ban az EU-ban, bármilyen kvótarendszer nélkül, akik Líbiában aktívan beavatkoztak vagy akik a szíriai szart kavarták. Magyar Gripen tudtom szerint nem ment sem légtérzárazni Líbia fölé, se magyar hadihajó nem ment a szíriai partokhoz, hogy részt vegyen a NATO esetleges offenzívájában.
Akiknek van pénzük kicsempésztetni magukat az országból, azok egy részénél valószínű, hogy bizonyos terrorszervezetek anyagi támogatása is ott a háttérben. Ilyen arcok meg finoman szólva kellenek a f*sznak Magyarországra vagy Európába.
Továbbá ha van erejük randalírozni életerős huszonévesekként vagy 16-66 közöttiként, akkor arra is lehetne ereje, hogy a saját országát védje fegyverrel és ne más nyakára menjen élősködni és várni tőle az országa felszabadítását.
Ezt a részt remélem érthetően kifejtettem, a buzi-cigány-zsidó utálatot vagy nemutálatot meg hagyom, hogy döntsd el te, mert mindent nem rághatok a szádba.