Vonáról nem tették ki a buziskodását bar cserébe visszavonult az aktív politikától és nem léptetett vissza 18ban senkit. Megzsarolták csúnya volt valóban.
Pedig helyben a nagy hazafiak több helyen megállapodtak az MSZP-vel. Ez a Jobbik hiányzik neked?? Itt vannak a mai napig, csak már nem adnak a látszatra.
Gyüre Csaba (Jobbik) mesélte el – amit a jelentősége miatt szó szerint idézünk –, hogy: „Veres János gyakorlatilag már akkor [a 2018-as választásokat megelőzően] próbált megegyezni velünk abban, hogy egy helyért kettőt adott volna. Tehát ha mi a nyíregyházi 1-ben [azaz a Szabolcs 1-ben] visszalépünk, akkor Tiszavasváriban ők visszaléptek volna, illetve Nyírbátorban visszaléptek volna, és akkor tuti, hogy az egyest elhozza az MSZP-nek a jelöltje, Fülöp Erik meg elhozta onnan a kettes körzetet. Már nem lett volna meg a kétharmada a Fidesznek 2018-ban, de a központ sajnos nem járult hozzá, hogy mi ezt meglépjük, mi ezt helyben meg tudtuk volna oldani szépen már akkor is”.
Sztem az ország és a jobboldal sokat nyerne vele, ha a Jobbik eltűnne. Annyira lezüllött, elárult mindent, arra nincs szó. Ritka gerinctelen banda.
Egyébként Vonáért ennek ellenére kár. Próbálkozik politikai elemzésekkel, néha tényleg érdekes.
Meglátjuk mi lesz ebből. Sztem nem kerül Varga Judit karrierjébe. Felnőttként mki azt tesz, amit akar. Ha csak egy kis leszbi kaland, az belefér. Attól még nehezebb lesz LMBTQ fóbiával vádolni, ha törvényileg megállítja az iskolai transz meg LMBTQ propagandát és húz egy határt.
Ez nem álszenteskedés, csak kicsit bonyolultabb mint az egybites propaganda. Nem homofób a kormány, lásd Szájer évekig az élvonalban volt ezzel az ismert háttérrel, nem is ezért bukott meg.
Varga ha túléli hosszú távon veszélyes lehet a baloldalra. Felkészült, csinos, okos, elkötelezett és kemény politikus. Ezért is akarják levadászni, mert egy Orbán utáni korszak meghatarozó alakja lehet!! Én meg ezért remélem, hogy kiállja ezt a próbát.
Egyébként igy már értem, miért gyűlölöd ennyire a kormányt. Levadászták alantas módon Vonát. Ha a facen megnézema jobboldali reakciót meg magamra gondolok, ettől most én is jobban utalom Gyurcsányékat. Borkaiért meg a sleppjéért nem volt kár, győri szinten jól is jött ki belőle a Fidesz, bár országosan ütött.