2.Nem Brüsszeltől, nemcsak a V4-től, hanem az összes Közép - Kelet Europai Uniós orszagtól elszigetelődünk. Szabad utat biztisítunk a nyugati ballibeknek Mo. gazdasági kivégzésére. És még egyszer kérdezem, miért? Putyin olyan töketlen, hogy ugyanúgy, ugyanannyiért ellátja Szlovákiát is olajjal, gázzal, hiába küld pofátlanul mindenféle fegyvert, lőszert Ukrajnába, mint mi, akik semmit. Cserében folyamatos politikai támadás alatt vagyunk.
Nagyon rosszul méred fel a helyzetet szerintem!
1. Nem szigetelődünk el. Ez mit is jelent?? Nem kereskednek velünk? Nem fognak köszönni? Ne vicceljünk már...
(Szerbiától nem "szigetelődünk el" például úgymond, de Horvátországtól sem, Bosznia-Hercegovina szerb részétől sem, és a semleges Ausztriától sem, Svájcról nem is beszélve. De a legfontosabb, Németországtól sem, akármennyire is nem így látszik ez elsőre! És ez nagyon fontos! Bulgáriában pedig úgy tűnik, hogy jövő héten, május 4-én szakad a jenki nyomásra harmadszori nekifutásra összeeszkábált koala. Távolabbra tekintve pedig, Franciaországhoz éppen közelebb kerül majd az álláspontunk, ahol talán éppen azért mert nukleáris nagyhatalom, pislákol még a józan ész. Igen, Macronba is szorult valamennyi, most függetlenül attól, hogy politikailag tőlem az eléggé távol áll, amit egyébként Franciaországon belül pl. migráció, vagy genderkérdésben képvisel, de ez most mindegy.)
1 dolgot nem szabad! Magyarországot elszigetelni Putyin miatt, főleg ha tényleg semmit se nyerünk, de sokat vesztünk.
2. Sokat akkor veszthetünk, ha beállunk a sorba és aztán a helyzet eszkalálódik! Az Egyesült Államok nem fog interkontinentális háborút vívni, ha valami félreértés vagy benézés miatt nagy baj lenne! Ezt kell szem előtt tartani. Meg azt, hogy a magyar, meg idetelepült ipart addig tudjuk működtetni, amíg van orosz nyersanyag. Tetszik, nem tetszik ez van.
Én ugy látom ez a háború elhúzódó lesz. Semmi esélyt nem adtam az ukránoknak. De látva milyen impotens az orosz hadsereg, háát egy ikszre jók lehetnek az ukrik. Főleg ha végtelenítve kapnak pénzt és fegyvert. Qrvára nemjó kimenetel ez nekünk, de csak rossz és rosszabb verziók vannak számunkra.
Te mit nézel??? Milyen X-re? Ez nem tippmix b@szod!
Ukrajna NEM FOG NYERNI! Sokáig elhúzódhat, de minél tovább, ez annál biztosabb, hogy így lesz! Egyelőre a ruszkik valamiért bénáznak és nem indultak be. Konzerv fegyverekkel és nem elsöprő létszámmal nyitottak, energiahálózatot, áramellátást nem is bántották. Hogy mi miatt, az most lényegtelen.
..
De látszódik már a súlypontáthelyezés (nyugat ukrajnai vasúthálózat megszórása pl.). Pillanatig ne legyen kétséged, hogy most már nem fognak megállni! Ha kell, akkor bemennek majd Fehéroroszország felől, aztán fizikailag is elzárják maradék-Ukrajnát a nyugati felbujtóktól! Vagy nem, hanem csak tényleg minden utat, vasutat szarrá lőnek és célkeresztben tartanak.
..
Figyeltél arra a hírre, amit a brit hírszerzés szivárogtatott, hogy mire készülnek május 9-én?
..
Nehogy már aprópénzért, médiahájpért, meg vállveregetésért kockáztassuk a hosszútávú geopolitikai érdekeinket és biztonságunkat! Könyörgöm.