Nem osztogatnak hanem fosztogatnak'Ha ilyeneket osztogatnak már be is vonultam...!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem osztogatnak hanem fosztogatnak'Ha ilyeneket osztogatnak már be is vonultam...!
A holnapi kormányinfón Gulyás milyen kérdéseket fog kapniAjvékra felkészül.
Negan, te vagy az???Nem osztogatnak hanem fosztogatnak'
Viktor vagyok nem Negan! Ha csak Negant nem Viktornak hivják! Na ezt nem tudom! Döntsd el te!Negan, te vagy az???
Baszki, egyébként én is az vagyokViktor vagyok nem Negan! Ha csak Negant nem Viktornak hivják! Na ezt nem tudom! Döntsd el te!
Ugye tudod, hogy ez a vallomásoddal kihúztad a gyufát @Negan -nál?Viktor vagyok nem Negan! Ha csak Negant nem Viktornak hivják! Na ezt nem tudom! Döntsd el te!
Baszki, egyébként én is az vagyok
Ugye tudod, hogy ez a vallomásoddal kihúztad a gyufát @Negan -nál?
Te vagy az Viktor?!Baszki, egyébként én is az vagyok
Én nem, szerintem te vagy!Te vagy az Viktor?!
Most úgy elképzelem, amikor a Telekom igazgatója odamegy majd a hülye német Sorosista EP képviselőhöz, hogy:
Komolyra fordítva a szót! Ezt a 2 évig beszedendő összeget vajon mire akarják fordítani!? Mert nyilvánvaló nem új eszközök beszerzésére! Tippem a berek rendezése!Én nem, szerintem te vagy!
Ezt Matula bácsi kérte?Komolyra fordítva a szót! Ezt a 2 évig beszedendő összeget vajon mire akarják fordítani!? Mert nyilvánvaló nem új eszközök beszerzésére! Tippem a berek rendezése!
Na @blogen , beszántják a Zrínyit?Röviden: A kormány létrehoz egy rezsicsökkentési és egy honvédelmi(!!!) alapot, ahova a bankoknak, biztosítóknak, kereskedelmi láncoknak, energiaipari és kereskedő cégeknek, telekommunikációs vállaltoknak és a légitársaságoknak kell 2022-ben és 2023-ban a háború miatti extarprofitjuk egy részét kell befizetniük. @neutronbagoly
Ez a háború miatti extraprofit dolog kicsit furán hangzik mondjuk a légitársaságoknál, de az szerintem mérföldkő, hogy a Honvédség fejlesztését már rövid távon (1-2 éves távlatban) is kulcsfontosságú kérdésnek tartja, és úgy látszik, hogy ez a mindennapi kommunikáció része lesz.
Milyen színben?4x22 Merkavát szeretnék!
Azért mert tetszik!
Most úgy elképzelem, amikor a Telekom igazgatója odamegy majd a hülye német Sorosista EP képviselőhöz, hogy:
-Te Hannelore, a jó büdös életbe, mit csináltatok már megint, ti Isten barmai?!
-Ö, izé, ö öööö ...
-Már megint nekünk kell megfizetnünk a hülye főnökötök baromságait? Na, a következő választáson te mész vissza a sönenfeldkrausi tv teletext szerkesztőjének, vagyis oda, ahonnan kivakartunk, cseszd meg! Már megint 2 milliárd euróba kerül a hülyeségetek!!!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kb.
Az ország gazdaságának minél nagyobb részét kebelezi be a NER (4iG, gigabank, MOL, MVM), annál inkább saját magukra vetik ki az ilyen megszorító különadókat, egyik zsebből teszik a másikba.De megnézném most Vadai Ágika arcát! Büntetése ez a videó 24 órás verzióban! Szemhéjak felragasztva! Kezek lekötve!
Igen. Lényegében a lakosságra veti ki a különadót.Vagy véletlen arra jutnak a Telekom managerek, h árat kell emelni és végül mégis mi fizetjük meg.
A légitársaságok különadójára különösen kíváncsi leszek, h az hogy nem fog visszahullani a vásárlóra.