Lehet, Szanyira anno szavaztam párszor (amúgy személyesen soha nem találkoztam vele), mert XIII. kerületi lakos voltam, ő meg pont ott indult mszp színekben. Aztán leszoktam a szavazásról, mert elegem lett a "baloldalból", mikor realizálódott bennem, hogy gyakorlatilag nincs kormányozva az ország az általuk alapított kormány idején, csak sodródunk az árral és csinálják, amit nyugatról diktálnak. A Fideszre más okokból nem voltam / vagyok hajlandó szavazni.próbálj vele párbeszédet folytatni, és kicsit is mást gondolni valamiről... volt szerencsém személyes "párbeszédbe" kerülni vele, kamm egy kedves türelmes vitapartnerét egyenlő félnek tekintő úriember hozzá képest.
Képes volt a szanyi (sic!) kampányidőszakban egy potenciális választóval nyilvános felületen olyan bunkózást letolni, hogy csak néztem. Saját véleménye pedig annyi, hogy mindig népszerűt kell mondani, amúgy tolja tovább az amiért anno az msz(m)p-t "szerettük", csak GYF nélkül.
Na mindegy, a lényeg, hogy meglepett, amiket most mondott, és annyit elért vele nálam, hogy figyelni fogom azt, hogy miket fognak ezután mondani, aztán meglátjuk, ugyanis pont az a problémám, azért nem járok szavazni, mert nem szándékozom valami / valaki ellen szavazni, meggyőzni pedig egyik induló sem tudott vagy 15 éve már arról, hogy érdemes volna rá szavaznom.