))))Csak a baràtnőjèt irigyled, valld be !
Olyan öreg még nem vagyok
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
))))Csak a baràtnőjèt irigyled, valld be !
<blockquote rel="tomcat1"><blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="tomcat1">
Akkor az msz(m)p is és a jobbik (KGbéla) is.. stb.. de ez már demagógia
Az ember a tettei miatt lehet hazafi.
<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="tomcat1"><blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="tomcat1">
Akkor az msz(m)p is és a jobbik (KGbéla) is.. stb.. de ez már demagógia
Az ember a tettei miatt lehet hazafi.
Kérdés, hogy Budapest céljai mik Erdélyben. Kárpátalja esete egyértelmű, úgy néz ki egyelőre kivárnak. A Vajdaság kérdéses, nem értem egészen, erről majd később.
Vitézy Dávid sem érti, mi szükség van arra a belvárosi mélygarázsra, ami miatt letarolták a fákat a József Nádor téren
"„Mi szükség van egy óriási, 525 férőhelyes mélygarázsra a belváros legszűkebb, közúton alig megközelíthető pontján, a József nádor téren?” – értetlenkedik a Facebookon Vitézy Dávid, a BKK volt vezére."
---
Hmm... óvóhely?
http://444.hu/2016/03/14/vitzey-david-sem-erti-mi-szukseg-van-arra-a-belvarosi-melygarazsra-ami-miatt-letaroltak-a-fakat-a-jozsef-nador-teren
Semennyire nem gondolkoznak semmiféle revízión!
A népesség fogyás megállításának egyik módszere ha az ország körül lakó magyar ajkú népesség bevándorol Magyarországra.
Legalábbis ők így gondolják és szerintem is van benne ráció. Bár én a természetes népesség fogyást nem élem meg súlyos problémaként.
<blockquote rel="haubagoi">Vitézy Dávid sem érti, mi szükség van arra a belvárosi mélygarázsra, ami miatt letarolták a fákat a József Nádor téren
"„Mi szükség van egy óriási, 525 férőhelyes mélygarázsra a belváros legszűkebb, közúton alig megközelíthető pontján, a József nádor téren?” – értetlenkedik a Facebookon Vitézy Dávid, a BKK volt vezére."
---
Hmm... óvóhely?
http://444.hu/2016/03/14/vitzey-david-sem-erti-mi-szukseg-van-arra-a-belvarosi-melygarazsra-ami-miatt-letaroltak-a-fakat-a-jozsef-nador-teren
<blockquote rel="fip7">Semennyire nem gondolkoznak semmiféle revízión!
A népesség fogyás megállításának egyik módszere ha az ország körül lakó magyar ajkú népesség bevándorol Magyarországra.
Legalábbis ők így gondolják és szerintem is van benne ráció. Bár én a természetes népesség fogyást nem élem meg súlyos problémaként.
<blockquote rel="fip7">Semennyire nem gondolkoznak semmiféle revízión!
<b>Friderikusz - 1. rész</b> 2016.03.17.
Merkel továbbra sem zárná le Európát, tartani szeretné magát a nyugati humanizmus vezérelveihez és értékrendjéhez. De vajon az Európai Unió és Törökország márciusi megállapodásával kapcsolatban igaza lesz-e az egyik konzervatív uniós képviselőnek, aki szerint a török vízumkényszer eltörlésével Európa csak az egyik nyomást váltaná fel a másikkal, azaz a közel-keleti, afganisztáni, afrikai menekültek helyett török bevándorlók tömegei érkeznek majd ide. Műsorunk első részében ezekről a kérdésekről beszélgettünk <b>Feledy Botond külpolitikai szakértő</b>vel.
http://www.atv.hu/videok/video-20160317-friderikusz-1-resz-2016-03-17
A ripost-on cikk a Farkasok nevű félkatonai (jobbikos?) egyesületről.
Érdekesség: egyik kiképző, Dér Zsolt, aki Rózsa Floressel....
szépen felfűzhető a dolog, ha egykicsit szabadjára engedi az ember a gondolatait.
I.H. N.B.H. satöbbi..
Én osztom meg a konteóm, mert úgy járok, mint haubagoi
Az egy dolog, hogy röhelyes a cikk. A tartalma/információi másik dolog.