T
Törölt tag 008
Guest
Figyelj akkor a mediára. Fogadjunk, hogy napokon belül bejelentik, hogy az audi és a merci is bért emel....
Ez mondjuk a nagy multinacionális vállalatokon kívül nemigen lesz jó senkinek....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Figyelj akkor a mediára. Fogadjunk, hogy napokon belül bejelentik, hogy az audi és a merci is bért emel....
Ez mondjuk a nagy multinacionális vállalatokon kívül nemigen lesz jó senkinek....
Nem a befizeto reteg hasznalja fel a befizetett osszeget. A nyugdijnal ez majdnem 100%-ban igaz. Az eu-ben kb 70-80% folott.Kevered a nyugdíjrendszerrel zeal! Az egészségbiztosítást mindenki magának fizeti.
Legy szives!Mindenesetre legközelebb kisebb mellénnyel állj hozzá egy közéleti témához!
Ezek szerint a korábban általad emlegetett maffia egyáltalán nem zavar téged?! Ja persze, a kollaboránsokat nem zavarja az, amivel együttműködnek....
Figyelj akkor a mediára. Fogadjunk, hogy napokon belül bejelentik, hogy az audi és a merci is bért emel.
Én nem tudok róla, hogy a devizahitelekkel komolyabb jogi problémák lettek volna. Én csak azt láttam ebből, hogy az állam engedte a devizában való nagyarányú lakossági eladósodást. Az állami szabályozásnak kellett volna ennek gátat vetnie és a forint alapú eladósodást preferálnia. Nem tették.
Figyelj akkor a mediára. Fogadjunk, hogy napokon belül bejelentik, hogy az audi és a merci is bért emel.
Speciel nem nagyon kell egymás ellen fordítani, mert alapvetően ellentétesek az érdekeik és mint itt kiderült éppen a napokban a szovjetekkel és németekkel való kollaboráció kapcsán, a világlátásunk is. A szolga generációk, akiknek a szocializációja a bábállamokban zajlott tudatilag meg vannak nyomorítva a zsarnokság által. A politikai gondolkodásukat a jobbágyi, a lázadó rabszolga, a rezignált együttműködő és a lelkes stockholm szindrómás típusaira lehet lebontani. Nem értem ezeket az embereket, nincs közöm hozzájuk és úgy tűnik mások is találkoztak már ezzel a problémával.
...
Személyesen átéltem az első sztk privatizálást, köszönöm elég volt annak "előnyeit" megtapasztalni. Szerintem inkább kollaborálj tovább a szuverén rendszereddel mert a privatizált egészségügy működőképessége is pont annyira ködös álomkép.Dehogynem. Teljes privatizáció (kivéve járványügy) a kórházaktól a biztosításig. A kötelező biztosítás révén akkor az aktív polgárok ellátása rendeződik normális intézményekben, a saját költségükön, amit most is fizetnek, de nem kapnak érte semmit, a passzív polgárok meg kezdjenek dolgozni!
Túlreagálod ezt haubagoi igen erősen!
Személyesen átéltem az első sztk privatizálást, köszönöm elég volt annak "előnyeit" megtapasztalni. Szerintem inkább kollaborálj tovább a szuverén rendszereddel mert a privatizált egészségügy működőképessége is pont annyira ködös álomkép.
Pl. ahol milliók vannak biztosítatlanul? Meg némi kis realitásérzéket kérnék.A világ szebbik felén jól működik.
Pl. ahol milliók vannak biztosítatlanul? Meg némi kis realitásérzéket kérnék.
A 25 milliardos imf hitelre teccik gondolni?