És nem csak egyházak!es melyik egyhaz nem ezzen erven alapul???
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És nem csak egyházak!es melyik egyhaz nem ezzen erven alapul???
A zöld Dacia Dusterekre teccik godolni?Pedig van hadiiparuk is...
akkor jövőre Orbán lesz az év embere? :-DAzèrt nem semmi, hogy Trump ès Orbàn egy szinten kerülnek emlitèsre mint a "gonosz hatalom". Csak az irani ajatollàk hianyoznak
életem legszebb napja lesz, ha a kis köcsögön kattan a bilincsMajd jövő nyáron/ősszel kell hirtelen bizonyítékot találni Vona Gábor személyes felelősségére.
Ezzel eveznek a Fidesz vizeire, ahol elsorvadnak.A JOBBIK nagy szerencséje, hogy a Habonyi-gépezet nem tudja mit csinál! Amikor a JOBBIK-ot összefüggésbe próbálják hozni a magyarországi nácizmussal (MNA, stb.) akkor ez utóbbi üldözésével olyan folyamatot katalizálnak, ami tovább erősíti a jobbikos néppártosodást és a jobboldali extremizmussal való kapcsolatok megszakítását!
Ezzel eveznek a Fidesz vizeire, ahol elsorvadnak.
Hát, nem tudom. Nekem úgy tűnik, hogy mióta néppártosodnak, nem igazán a növekedés pályájára állt a jobbik.Dehát lassan, de biztosan növekszik a szavazótáboruk! A legutóbbi közkut is azt mutatja, hogy hatástalan a habonyizmus.
Majd jövő nyáron/ősszel kell hirtelen bizonyítékot találni Vona Gábor személyes felelősségére.
es melyik egyhaz nem ezzen erven alapul???
Így van. Ehhez pedig statisztika sem kell, csak körbe kell nézni odaát.A magyar román vitához egy kis adathalmaz.
HUN ROM
Általános
Terület 93036 238 391
Lakosság 9,8 20
Látható, hogy több, mint kétszeres.
Makró
Alapkamat 0,9 (0,35) 1,75
Infláció 1,1 -0,4
Külker egyenleg 2015 +3 Mrd ca. - 5 Mrd
Budget deficit/GDP 2015 -1,9% -0,7%
Államadósság ~74% ~38%
GDP/Capita (PPP) 2015 25581USD 21403USD
GDP 136 989 M USD 199 093 M USD
Munkanélküliség 4,9% 5,8%
Deviza tartalék 31,367 M USD 40,148 M USD
Látható, hogy sehol sem látható a kétszeres méret (talán az adósságot kivéve).
Ipar
Robotsűrűség 2015 50 9
Autógyártás 2015 495,370 387,177
Nyilván szubjektív a lista, de szemléletes, és közel átfogó.
Látszik, hogy hiába, több mint kétszer akkorák, csak másfélszeres a gdp. Ez sokat elárul. Az egy főre jutóban pedig még mindig le vannak maradva, pedig 12 évnyi előnyt adtunk (mszp&szdsz). Nincsenek ők még sehol. Erről ennyit.
A magyar román vitához egy kis adathalmaz.
HUN ROM
Általános
Terület 93036 238 391
Lakosság 9,8 20
Látható, hogy több, mint kétszeres.
Makró
Alapkamat 0,9 (0,35) 1,75
Infláció 1,1 -0,4
Külker egyenleg 2015 +3 Mrd ca. - 5 Mrd
Budget deficit/GDP 2015 -1,9% -0,7%
Államadósság ~74% ~38%
GDP/Capita (PPP) 2015 25581USD 21403USD
GDP 136 989 M USD 199 093 M USD
Munkanélküliség 4,9% 5,8%
Deviza tartalék 31,367 M USD 40,148 M USD
Látható, hogy sehol sem látható a kétszeres méret (talán az adósságot kivéve).
Ipar
Robotsűrűség 2015 50 9
Autógyártás 2015 495,370 387,177
Nyilván szubjektív a lista, de szemléletes, és közel átfogó.
Látszik, hogy hiába, több mint kétszer akkorák, csak másfélszeres a gdp. Ez sokat elárul. Az egy főre jutóban pedig még mindig le vannak maradva, pedig 12 évnyi előnyt adtunk (mszp&szdsz). Nincsenek ők még sehol. Erről ennyit.
OFF
Uraim,
Erősen terjeng a fórumon a félelem az orosz támadástól, alaptalanul.
Ők 2018-ban vb-t akarnak rendezni. Addig semmi baj nem történhet.
Nem tőlük kell félnünk.
Hanem meteoroktól, fekete lyukaktól, napviharoktól és ufó támadásoktól...
ON
életem legszebb napja lesz, ha a kis köcsögön kattan a bilincs
Hát, nem tudom. Nekem úgy tűnik, hogy mióta néppártosodnak, nem igazán a növekedés pályájára állt a jobbik.
Mondjuk akkor azért jó sz* életed lehet.életem legszebb napja lesz, ha a kis köcsögön kattan a bilincs
Nem hiszem, hogy a Pride-ról előállítják majd.
Egyébként meg Vona kicsinálja saját magát. Ennyire következetlen és kapkodó politikus még a magyar politikában is ritka.