Tévedsz. Ennél sokkal kevesebbért is megteszik.Ezután persze a gépet meg kell semmisíteni, mert a fizikai felügyeletből kikerülés után már nem megbízható. Vajon erre figyelni fognak? Kétlem
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tévedsz. Ennél sokkal kevesebbért is megteszik.Ezután persze a gépet meg kell semmisíteni, mert a fizikai felügyeletből kikerülés után már nem megbízható. Vajon erre figyelni fognak? Kétlem
Vannak benne hibák, pl. Tarlós szavára adni ebben a kérdésben több, mint hiba, egy DDOS túlterheléshez nem kell pénz de amúgy korrekt cikk.
http://www.hidfo.ru/2017/08/zavarkeltest-folytatnak-kaoszt-akarnak-budapesten/
A terhelés mértékét nem kérdőjelezem meg, de ehhez nem kell 300 millió forintos beruházás.Pedig elhiheted nekem, hogy a 40 milliós történet igaz. Tudom...
Ez amit linkeltem egy másik mint aki előtte bement a MÁV-hoz és a Szerencsejáték Zrt.-hez.
Az infó amit első kézből mesélsz, a fővonalas médiában is futott. Nem rosszból mondom, csak adalék. Egy egyszerű kis kalandot kereső srác, köze nincs az etikus hackerekhez (nekem sincs, de ő ennyitől még nem lesz az).
Ki?
Kik?
Akkor a végrehajtó megvan, fel lehet göngyölíteni az egész szervezetet, közben pedig kijavítani a hibákat. Problem solved.
Sajnos a kritikus infrastruktúra védelme idehaza (is) siralmas, ezt én is hasonlóan kompetens (szakértő katonatiszt) embertől tudom, szóval mindig kettőn áll a vásár.
Tévedsz. Ennél sokkal kevesebbért is megteszik.
???Ezért vesznek folyton új bútorokat és új autókat, meg ezért vannak a folyamatos átszervezések.
Vannak benne hibák, pl. Tarlós szavára adni ebben a kérdésben több, mint hiba, egy DDOS túlterheléshez nem kell pénz de amúgy korrekt cikk.
http://www.hidfo.ru/2017/08/zavarkeltest-folytatnak-kaoszt-akarnak-budapesten/
Most már ezt is tudom. Köszi!Ezt a hídfőt szerintem olyan valakik üzemeltetik akik a pártállami időkben írták elő az utasításokat a budapesti bábkormány számára a rendszerváltozás előtt. Ruszki propaganda 2017. Egy szavukat se szabad elhinni.
Mit fognak ezek szólni a sok bikinis csajhoz?Ez valamiért nagyon elsikkadt itt:
KITART NYARALTATÁSI TERVE MELLETT A MIGRATION AID
http://magyaridok.hu/belfold/kitart-nyaraltatasi-terve-mellett-migration-aid-2045911/
Célzatosan az ország legszebb, legrendezettebb részét vették célba. Nehogy már jól érezze magát a magyar a Balatonnál. Adni kell a jól menő turizmusnak egy jó nagy pofont, oda kell vinni az aids-es, burkás, sivatagi és őserdei félembereket. Mindig azt hiszem, hogy már nem tudnak meglepni, de ezek bármikor elő tudnak állni még ördögibb tervekkel.
Ez valamiért nagyon elsikkadt itt:
http://magyaridok.hu/belfold/kitart-nyaraltatasi-terve-mellett-migration-aid-2045911/
Célzatosan az ország legszebb, legrendezettebb részét vették célba. Nehogy már jól érezze magát a magyar a Balatonnál. Adni kell a jól menő turizmusnak egy jó nagy pofont, oda kell vinni az aids-es, burkás, sivatagi és őserdei félembereket. Mindig azt hiszem, hogy már nem tudnak meglepni, de ezek bármikor elő tudnak állni még ördögibb tervekkel.
Ez valamiért nagyon elsikkadt itt:
Ez a magyar turizmus elleni támadás! Ha bele gondoltok azon nyugati embereknek akinek elege van a liberális agymenésből pont Balaton és termálvizes üdülő városainkba igyekeznek be költözni, erre ide hozzák ezen jött menteket.Úgy látszik az agyrémet még lehet fokozni. "Poliitkai menekülteket" mi az isten nyiláért üdültetnek??