Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Volumenében igen,ill nem papírok nélküli,azonnal állampolgárságot/szavazati jogot,segélyt,kecót adó idiótákhoz képest,valóban más.
A legmesszebb menőkig egyet értek.Ennek ahhoz semmi köze - abban egyetértés van, papírtalanok húzzanak haza (részemről mindenki, aki nem illik ide, nem fogadja el a helyi elvárásokat 100%-ban, de én hardcore vagyok e téren...).
A baj, hogy itt egy külföldi hatalom a saját vallását nyomató sulit építhet, amit a helyi szektatagok elfogadnak... ugyanazt, amiért Ny-Európa ugye éppen elpusztul a mantra szerint (amiben speciel van igazság...).
Japánban ilyen szigorúan tilos. Mo.n meg nem - csak itt verik a tamtamot mekkora kultúra meg vallásvédelem van. Ez most erről szól.
Nem a kereszténység élet-halál harca van most műsoron?
Mondjuk ezt sem ertem. Mit keresnek itt?A muszlimoktól megvédett Magyarország
Mo.n nem a szaudiak, hanem a törökök nyitnak vallási intézményeket. Azért az mennyire más már!
https://24.hu/kulfold/2019/10/19/erdogan-budapest-iskola-maarif-alapitvany/
Ők a holdig terjeszkednének.Mondjuk ezt sem ertem. Mit keresnek itt?
Le a rántotthússal éljen a szárnyas kacsa!
Le a rántotthússal éljen a szárnyas kacsa!
Ez egy új iskola lesz vagy csak a Gülen-sulit veszik át?A muszlimoktól megvédett Magyarország
Mo.n nem a szaudiak, hanem a törökök nyitnak vallási intézményeket. Azért az mennyire más már!
https://24.hu/kulfold/2019/10/19/erdogan-budapest-iskola-maarif-alapitvany/
Egyetértek, ez az új betagozódás és hűségeskü a muszlim türk népeknek engem is aggaszt, lehet át akarja formálni hazánkat az új közelgő világ igényeinek megfelelően.Ennek ahhoz semmi köze - abban egyetértés van, papírtalanok húzzanak haza (részemről mindenki, aki nem illik ide, nem fogadja el a helyi elvárásokat 100%-ban, de én hardcore vagyok e téren...).
A baj, hogy itt egy külföldi hatalom a saját vallását nyomató sulit építhet, amit a helyi szektatagok elfogadnak... ugyanazt, amiért Ny-Európa ugye éppen elpusztul a mantra szerint (amiben speciel van igazság...).
Japánban ilyen szigorúan tilos. Mo.n meg nem - csak itt verik a tamtamot mekkora kultúra meg vallásvédelem van. Ez most erről szól.
Nem a kereszténység élet-halál harca van most műsoron?
Ez egy új iskola lesz vagy csak a Gülen-sulit veszik át?
Ma tudtam meg, hogy mi lett az önkori választasok eredménye.
Azt értem,hogy vannak akiknek nem tetszik amit a mostani brigád csinál(t),azt is értem,hogy ezért nem szavazna rájuk,de könyörgöm,ki,milyen indíttatásból látta jobbnak fletóékat a viktoréknál?
De tényleg?!
Devizahitelek,duplázódó államadósság,lerohadó hadsereg,nyomor,munkanélküliség,az állami beruházásokból a külföldi fővállalkozók által ki nem fizetett hazai alvállalkozók,ppp giga beruházások,stb,stb,ennyire gyenge lenne a köznép?
Na várjunk, sokaknak ez nem a kormányról, hanem a helyi dolgokról szólt. Hadd szavazzak már egy korrupt, gerinctelen gazember helyett egy másik lehetőségre! Aztán majd kiderül mennyire felel meg. Neked meg nem a pártlogót, hanem a jelöltet kellene nézned. Vagy nem azt szoktad, bárhol is élsz?Ma tudtam meg, hogy mi lett az önkori választasok eredménye.
Azt értem,hogy vannak akiknek nem tetszik amit a mostani brigád csinál(t),azt is értem,hogy ezért nem szavazna rájuk,de könyörgöm,ki,milyen indíttatásból látta jobbnak fletóékat a viktoréknál?
De tényleg?!
Devizahitelek,duplázódó államadósság,lerohadó hadsereg,nyomor,munkanélküliség,az állami beruházásokból a külföldi fővállalkozók által ki nem fizetett hazai alvállalkozók,ppp giga beruházások,stb,stb,ennyire gyenge lenne a köznép?
Na várjunk, sokaknak ez nem a kormányról, hanem a helyi dolgokról szólt. Hadd szavazzak már egy korrupt, gerinctelen gazember helyett egy másik lehetőségre! Aztán majd kiderül mennyire felel meg. Neked meg nem a pártlogót, hanem a jelöltet kellene nézned. Vagy nem azt szoktad, bárhol is élsz?
Egy másik korrupt gerinctelenre? Nálunk két certified tolvaj indult. Jó volt választani....Hadd szavazzak már egy korrupt, gerinctelen gazember helyett egy másik lehetőségre! ....
Tehát mindenki tolvaj, értem. Még az is aki soha nem volt még pozícióban.
Az már nehezebb. Szavazz ilyenkor érvénytelenül. Zugló pl ilyen volt.Egy másik korrupt gerinctelenre? Nálunk két certified tolvaj indult. Jó volt választani.
Und Győr, ahol 1300 üres polgármesteri szavazólapot dobtak be. De ez azért elenyésző kisebbség.Az már nehezebb. Szavazz ilyenkor érvénytelenül. Zugló pl ilyen volt.
Hallottam egy jó hasonlatot. Vajon a politikusok lopnak-e? Ez olyan kérdés, mintha az kérdeznéd, hogy a halak isznak-e? Nem tudjuk, de a lehetőségük megvan rá....Tehát mindenki tolvaj, értem. Még az is aki soha nem volt még pozícióban.
Ez már sztem az emberek hülyesége, hogy pártra szavaznak ilyenkor, ezen az alapon sok helyen két macska is elindulhatott volna, elég lett volna melléjük írni, kik támogatják őket.Und Győr, ahol 1300 üres polgármesteri szavazólapot dobtak be. De ez azért elenyésző kisebbség.
Nagyvárosokban a többség pártra szavaz. Kisváros, falu más tészta.