A 888 szimplán uszít, ismét,Anno linkeltem:
Öt hónap kellett a baloldalnak onnantól, hogy „ne égessünk könyveket”, odáig, hogy elégetnék Jókait
Izgalmas lehet olyan elmével bírni, amely rendelkezik azzal a képességgel, hogy egyidejűleg két, egymásnak a logika szabályai alapján ellentmondó nézetet is igaznak képes elfogadni. Hogy miért merül ez fel? Az elmúlt másfél évben rengetegszer tapasztalhattunk hasonló anomáliát a globális...888.hu
"Ősszel a baloldal legfőbb érvei pontosan ugyanazok voltak, mint most, csak éppenséggel ellenkező előjellel:
Most az Aranyember kapcsán a legfőbb érvek ezek:
- Ne égessünk már könyveket. Az elmaradott, az középkori.
- Különben is senki nem lesz semmi amiatt, mert gyerekkorában a szülei olyan mesét olvasnak neki.
- Égessük el a régi világot bemutató könyveket. Az haladó, az modern.
- Rendkívül veszélyes ilyet adni gyerekek kezébe. Jó esély van rá, hogy azzá fogsz válni, akiről gyerekként olvasol."
Te meg linkeled, ismét, anélkül hogy tudnád miről beszélsz =szövegértelmezés hiánya, vagy csordaszellemhez ragaszkodás, mantra ismételgetése). mert számolgatod, hányan lájkolják. az ilyen megosztásodat, (=tipp erős megerősítésre várás, talán önbizalomhiány és leépült szociális kapcsolatok) közben fogadni merek ősidők óta nem vetted Jókait a kezedbe, (Fun fact: nekem megvan a Jókai öszzes, végig is olvastam, rakás jobb írása van a kötelező Aranyembernél...)