Nemhogy a politikában de talán már az ovodában sem elfogadott érvelés ez a modszer, amikor a gyerektől megkérdik, hogy miért firkálta össze a falat, és az a válasz, hogy nem ő kezdte...Gondoltam szólok,hogy ezzel a témával kapcsolatban OhioNurse már lefolytattam egy teljesen medő vitát teljesen felesleges érveket felhozni mert mindenre az a válasz, hogy elmúlt 8 év meg Fletó és Gyurcsány meg persze Soros.Ha van felesleges energiád akkor egy ilyen iszapbirkózásban levezetheted más értelme szerintem nincs a dolognak.
Pont az ilyen stílusú érvelés távolítja el a fiatalokat a Fidesztől mert egy húszévesnek nincs ilyen messzire nyúló politikai emlékezete, és különben is kiröhögi az ilyen érveket, vagy csak tesz rá, hogy mi volt a Horn kormány idején. Azt látja ami most van.
Nem is értem mi a cél az ilyen bezzeg a Fletó, meg a Bajnai idején történt mocskosságok érvként való felemlegetésével, mert akit a rendszer korruptsága taszít, azt ezzel nem győzi meg, ahogy azt sem aki megrögzött Fidesz ellenes.
Csak az derül ki belőle, hogy egyesekben ekkora indulatot vált ki a korábbi kormányok lopásai, trükközései, de amit a Ner emberei tesznek, azzal semmi baj sincs.