A Momentum képtelen volt elszámolni a '18as választási pénzekkel. Amiről számlát hozott, egy napra szólt, és haveri cégek voltak. És akkor indultak először választáson.
Kimegy két liba az EPbe, és napi!!!!!!! szinten árulja a hazát.
Nézd meg a BKV környékén Draskovicsék hogyan mutyiznak. MOST. Nem 10 éve, most! Buszokkal meg ami van. Mindenhol haverok (butafasz Vágó, és a Reiszführer más bagázs kerületében). Miből is más, mint volt 10 éve, vagy lesz ha nyernek? Van teljesítmény is? Egyet mondj! BÁRMELYIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ellenzéki irányítási nagyvárosból! MZP országos politizálásra készül már vagy három éve. HMV robban le. BuTapest detto. Ózd Lyobbikos kifizetési mutyis évek óta, alázzák az ott dolgozókat, a nőket lenézik, hacsak nem szopják le a bránermájsztert. Szegeden a bíróság soraiban korrupció. Pofátlanul. Városházán maffia védi a zsét. Megdugják, elássák, elrabolják aki próbál lépni. Kispest: korrupció és kokó. Zugló? Karácsonyt elássák, ha ... Ovisokhoz hasonlít az egész bagázs. A XIII. kerület az egyetlen hely, ahol a polgmester lokálpatrióta, és iszonyat sok pénzből gazdálkodva még vissza tudja tartani ezt a mohó, ellenzéki tolvajbandát. De nézzük mi változott amióta ellenzéki városokban nyertek: Miskolc, csőd. Eger: csőd. Gyöngyös: csőd. Érd: Csőd. Mellé korrupció és butaság felsőfokon. Ezek NEM 10 éves ügyek. Vadi frissek. Miközben SEMMI, DE SEMMI SEM ÉPÜLT, egy helyben topogás, látszatpolitizálás, facebookos BALfaszkodás. Egyik se 10 éves, mind friss. A Lyobbik pedig netto elquró, ráadásul azt hiszik, hogy mindenki amnéziás. A ballibek is, de ezt már megszoktam, mert 2002ben 95%os médiarészesedéssel ez még be is jött nekik.
Na már most, Mészáros vegyészmérnökként anno csinált egy bizniszt a gázbevezetéssel, és szarrá kereste magát. Nézd meg, éves bevételi 2010 előtt (HOL VOLT MÉG ORBÁN!?):
Mészáros és Mészáros Kft.
2009 – 995,7 millió
Aranykorona Zrt.
2009 – 1,187 milliárd
R-kord Kft.
2009 – 3,260 milliárd
GeoEco Hungary Kft.
2009 – 25,5 millió
ÉVES bevétel!!! Most ha van évi 5,5 milliárdom, én is szarra tudom keresni magam, ha csak annyit csinálok, hogy megveszek minden gépet olyan cégekből, amelyek a GY+B alatt bedőltek, és amikor a szomszédom a miniszterelnök, és azt mondja, hogy te Lőrinc, itt olyan építkezések lesznek, mint a picsa, fektess ebbe, akkor befektetek, mert szarrá fogom keresni magam. Ennyi. Ezt lehet NER lovagozni, Orbán barátozni, Oligarcházni, strómanozni, de attól még egy picsa bizonyíték se lesz, hogy törvénytelenül szerezte a vagyonát, mert mint írtam, már 2010 előtt MILLIÁRDOS VOLT! És akinek már a nem haveri kormány alatt, válság idején majdnem 5,5 milliárd az éves bevétele, még ha a kiadásokat is számoljuk, annyira balek, hülye nem lehet, mint amilyennek beállítják. De Könyves Kálmán óta tudjuk, hogy ha az ellenfél írja a történelmet, akkor a főni csak sánta, púpos és csúnya lehet, még akkor is, ha Álmos és tettei egy igazi forrófejű kretén cselekedeteiről adtak tanúbizonyságot.
Szvsz, most el kell felejteni a nyugdíjasokat. Az ellenzék leszarja őket. Nekik már annyi volt munkásőr, ex bolsevik elég kevés maradt, az akciónyuggereik meg beleőrültek a covidfélelembe.
Most az a tét, hogy lesz-e elég bizonytalan, aki szint újszülött, korábban sose érdeklődött anno a politika iránt, fiatal volt 11 éve és van olyan okos, hogy kilóra megvehető, aki beszopja a vírustagadást, a vakcinabaromságokat, és az O1Gt, vagy csak egybites, és számára a valami ellen tiltakozás marha menő. Na erre mentek rá. Ezért nyomják fullban a kretént. Csakhogy ezt a meccset ketten játsszák. Nem vagyok jós, erre nehéz JELENLEG ráérezni, de a másik csapat pedig azokat gyűjti be az ingadozók közül, akik anno eltakarították a 2010 előtti csürhét, mivel biztos volt a kétharmad, kb. leszarták a választást, viszont amikor kell (Migiri népszavazás, 2018as választás) képesek elég nagy számban az urnák elé járulni, CSAK AZÉRT, hogy meggátolják a volt banda visszatértét. A NER pedig szintén nem fogja hagyni magát, mert számukra ez szintén fontos, viszont már nincs ki úgy a seggük, mint 2002ben. Van királyi, van Hír, van Pesti, rakat médiafelület, rakat egyéb médium. Hiába hülyített 2018ban az ellenzék és húzta be HMVt az időközin és spannolta fel a tábort, ha rá pár hónappal később az országoson már több volt az olyan, aki a migirik és az ellenzék visszatérésétől való félelmében még inkább elment. 2019 októberében nem volt kampány. Legalábbis olyan, mint az időköziken később, na olyan nem volt a Fidesz részéről. Akkor nem volt elég. Most se hinném, hogy többen szavaznának rájuk BuTapesten, de látva a jelenlegi városvezetés teljesítményét, abban szinte biztos vagyok, hogy az ellenzékre még kevesebben fognak, mert aki látja mi megy a városban, az tudja, hogy nem feltétlenül kellene ezeket még inkább pozícióhoz juttatni. Plusz, még a külföldiek se tudnak majd szavazni, mint októberben. Tehát, nincs lejátszva sem a főváros, sem a vidéki nagyvárosok. Sőt, bár MZP hozta az időközin '18ban HMVt, az országoson Lázár 50% feletti eredménnyel vert meg egy rakat embert. Szóval, nincs itt még semmi lefutva, bárhogy is írta meg Fegyőr az ítéletet a Felcsuti peréhez.
Szóval, én nem NEReznék 10 évvel ezelőtti összehasonlításban, de nem is kell, hisz közelmúlt-jelenbeli mutyizás megy már most ellenzéki oldalon kicsiben.