Hát nekem Jakab Petya sem szimpi.A dolog ezen részét támogatnám, azt, hogy a Dobrev-Fegyőr félék hatalomhoz jussanak, azt nem.
Mesterházy-Schiffer-Vona triora nem szavaznék, de tudnám, hogy nem fogják falhoz verni az országot. Gond nélkül kapálnék a szavazás napján, mert idoszerű lenne egy váltás.
DE!
A mostani Fegyőr-Jakab-Dobrev-KariGeri csapatnál meg szinte tuti, hogy gallyra vágják az országot, ahogy a múltban is. . Még szerencse, hogy csak minimálban függök a kormánytól. Azzal fognak velem csak kibaszni, hogy felemelik az SZJA-t, hogy a minimálbért mentesítsék az adótól. Visszatérünk oda, ami egyszer már nem működött, mert mki, aki tehette a magas SZJA miatt, eltitkolta a jövedelme nagy részét.
Amit te itt a Fideszben botrányosnak látsz, az a világ természetes működési rendje. Sokáig úgy hittem én is, hogy nem, de így működik. Ez egy kormányváltással nem fog változni. Akik az igazi nemzetközi nagykutyák, azoknak így kényelmes. Ők begyűjtenek minden infót és jó időben nyilvánosságra hozzák. A többi meg a szolgáik, a sajtó dolga. Lásd Szájer és Uniós vétó esete. Esetleg Strache - Ibiza videó és Unios választás. De a gazdasági életben is működik. VW - Diesel botrány és az elektromos autók elotérbe tolása, Európa letaszítása a világ autóipari vezető helyéről.Nem, mert amit te botrányosnak látsz, az a természetük lényege.
Kicsiben nálunk és ezt vette át Orbán és Pintér infói alapján ugyanígy lövi ki az ellenzék embereit. Tudom kedveled, de sztem Vona is ilyen feket folt miatt lépett le. Bezsarolták és belement az alkuba. A Jobbik ezért nem működött senkivel együtt a 2108-aa valasztásnál, pedig ez borítékolta OV győzelmét, a végén Vona neki játszott.
Most, hogy Jakab ezen túllépett teljesen nyílt választás lesz. Ha a Covid nyár után is velünk marad, Gyurcsányné lehet az új miniszterlenök. Elszámoltatás nem lesz, mert arra sosincs szükség. 1-2 legnagyobb hülyét beáldoznak, de anno az MSZP-s Keller is nagy tisztogatást ígért 2002 után, aztán a vége az lett, hogy kitették a belső körből.