Szerintem annyira nem kedveli a románokat.
Nem kedvelésről van szó. Az oroszok a magyarokat kedvelik jobban. De Romániát fogják katonailag támogatni, HA Románia átáll, mi pedig nem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem annyira nem kedveli a románokat.
Nem hinném, hogy a politika feltétlen kedvelésről szól, azonban állítólag az oroszoknál a románozás az kb. a hazai lecigányozással van egy szinten.Szerintem annyira nem kedveli a románokat.
Vmi hülye!! Mivel nagy a verseny Gyurcsányra tippeltem, bár ő szólótermesztésből másolta a diplomáját, igy kiesett. Megnéztem, hát jah ez is barom, nem tévedtem, de nem lövöm le a poént!"Ezeket a képeket tegnap délután csináltuk. Ezekben a gépfegyverekben éles lőszer van. Ha bárki megmondja nekem, hogy a járvány leküzdéséhez mi szükség van még mindig, napközben, nem kijárási tilalom alatt, töltött gépfegyverrel pózolni a Keletinél, akkor visszaadom a járványtani államvizsgát is magában foglaló diplomámat.
Ha viszont más indok nincs, akkor marad az egyetlen magyarázat: egy végletekig gyáva, magát hadvezérnek képzelő miniszterelnök erőfitogtatása miatt hesszelnek szerencsétlen honvédeink az utcákon"
Na szerintetek ki írta?
Lóf@szházy?"Ezeket a képeket tegnap délután csináltuk. Ezekben a gépfegyverekben éles lőszer van. Ha bárki megmondja nekem, hogy a járvány leküzdéséhez mi szükség van még mindig, napközben, nem kijárási tilalom alatt, töltött gépfegyverrel pózolni a Keletinél, akkor visszaadom a járványtani államvizsgát is magában foglaló diplomámat.
Ha viszont más indok nincs, akkor marad az egyetlen magyarázat: egy végletekig gyáva, magát hadvezérnek képzelő miniszterelnök erőfitogtatása miatt hesszelnek szerencsétlen honvédeink az utcákon"
Na szerintetek ki írta?
a szembeszomszéd asszonyom már tavaly megírta hogy a katonák azért kellenek mert elakarja o1g kummantani a 2022-es választásokat. a covid üzem után egyszerűen ottmaradnak az utcán és befenyítenek mindenkit aki majd szavazni akarna menni :O"Ezeket a képeket tegnap délután csináltuk. Ezekben a gépfegyverekben éles lőszer van. Ha bárki megmondja nekem, hogy a járvány leküzdéséhez mi szükség van még mindig, napközben, nem kijárási tilalom alatt, töltött gépfegyverrel pózolni a Keletinél, akkor visszaadom a járványtani államvizsgát is magában foglaló diplomámat.
Na szerintetek ki írta?
Igen, és Oroszország Romániát részesíti előnyben Magyarországgal szemben, mivel Románia oldalt fog tudni váltani, mi meg nem.
A románokat senki sem komálja, aki olvasott történelem könyvet. Pláne nem fogja az a Kínai, aki igen sokat ad a partner történelmére, becsületére. Az oroszok meg ahogy én tudom, szintén a világ söpredékének tartják a románokat, mivel ismerik őket elég jól, lehet hogy jobban mint az amerikaiak.A kínaiak is a románokat komálják, érdekes módon a jenkik és izrael meg minket. A fontosak közül a törököknél, a japóknál a és a németeknél vagyunk még jók.
A kínaiak is a románokat komálják, érdekes módon a jenkik és izrael meg minket. A fontosak közül a törököknél, a japóknál a és a németeknél vagyunk még jók.
Ha ezt most megfogják csinálni az nem békemenet hanem (szó szerint) birkamenet lesz, remélem valaki gondolkodik is a szervezők közül és nem most fogják ezt lebonyolítani.Ha ezt most akarnák csinálni, jó nagy kretének!
Bejelentették: Soha nem látott méretű Békemenet szerveződik, felvonulnak a magyarok
Közeledik annak az ideje, amikor az egyre súlyosbodó provokációk miatt – soha nem látott méretekben, békét sugallva, meghívva az operatív törzset és a pandémia legyőzésében résztvevő összes honfi...www.vadhajtasok.hu
Az viszont már meglepő, és nem értem az okát. Vagy pedig szimplán nem igaz.
De komolyan, mit kell szedni ahhoz, hogy ezt el is hidd kínáról. Kérdezz meg egy vietnámit vagy egy kóreiait hogy mennyire jófej szomszéd Kína...A románokat senki sem komálja, aki olvasott történelem könyvet. Pláne nem fogja az a Kínai, aki igen sokat ad a partner történelmére, becsületére. Az oroszok meg ahogy én tudom, szintén a világ söpredékének tartják a románokat, mivel ismerik őket elég jól, lehet hogy jobban mint az amerikaiak.
Ez pont olyan dolog mint ha egy Románt kérdeznél meg arról hogy mi milyen emberek vagyunk. Ellenséges népek, igen sokat tettek egymás ellen, oda vissza, nem őket kell megkérdezni, hanem távoli semleges országok diplomatáit, hogy milyenek a Kínaiak mikor külkapcsolatokat kell kialakítani velük.De komolyan, mit kell szedni ahhoz, hogy ezt el is hidd kínáról. Kérdezz meg egy vietnámit vagy egy kóreiait hogy mennyire jófej szomszéd Kína...
Afrikában egyre kevésbé komálják már őket,mióta megismerték a fajtájukat.Neokolonialista imperializmust csinálnak.Ez pont olyan dolog mint ha egy Románt kérdeznél meg arról hogy mi milyen emberek vagyunk. Ellenséges népek, igen sokat tettek egymás ellen, oda vissza, nem őket kell megkérdezni, hanem távoli semleges országok diplomatáit, hogy milyenek a Kínaiak mikor külkapcsolatokat kell kialakítani velük.
Igen, tudok róla. Erről őszintén az a véleményem, hogy pont úgy bánnak az afrikaiakkal, ahogy lehet.Afrikában egyre kevésbé komálják már őket,mióta megismerték a fajtájukat.Neokolonialista imperializmust csinálnak.
Szóval az tiszteli őket,ki nem ismeri.....
Sztálin és Hitler is volt az év emberének választva-de nem azok által,akik a közelükben voltak....Kina se más.Mint (olasz) Velence hires városa.Filmen és messziről szép-de ha odamész érzed a penész és a kanálisok bűzét,látod a sűlyedő házakat (halál komolyan,Pisa hires arrol az egy szál ferde tornyárol-Velencében egy szál sincs,mi ne lenne ferde.Mindegyik csálé)Igen, tudok róla. Erről őszintén az a véleményem, hogy pont úgy bánnak az afrikaiakkal, ahogy lehet.
Mikor angolszászok jártak ott üzletelni, akkor azok korábban összefogdosták őket, illetve később egy Apartheid rendszer volt az utolsó ami úgy ahogy elketyegett.
Én mindenkit tisztelek, aki viszont megadja a tiszteletet, és szorgalmasan dolgozik, valamint nem akarja rám erőszakolni a saját világképét, ideológiáját, vallását.
Nem azt mondom hogy ott hibátlan úriember mindenki, helló! Azt sem állítottam hogy Kína az emberiség legfényesebb országa. Azt állítom, mert innen indult a dolog, hogy úgy általában véve az Ázsiai országok, s így Kína is aminek azért van némi történelme, hosszabb távon gondolkoznak, megnézik hogy kivel ülnek le tárgyalni, annak mi a történelme, és állítom hogy fontos szempont mikor a Románokból készülnek fel, hogy világrekorder árulók. Ők ezt tudják pontosan, s számít is nekik.Sztálin és Hitler is volt az év emberének választva-de nem azok által,akik a közelükben voltak....Kina se más.Mint (olasz) Velence hires városa.Filmen és messziről szép-de ha odamész érzed a penész és a kanálisok bűzét,látod a sűlyedő házakat (halál komolyan,Pisa hires arrol az egy szál ferde tornyárol-Velencében egy szál sincs,mi ne lenne ferde.Mindegyik csálé)
Kina,meg az összes ázsiai ország történelme ugyanúgy bővelkedik az árulásban.És ami azt illeti,mi is váltottunk oldalt,nem egyszer.Csak gyakran nem időben.Nem azt mondom hogy ott hibátlan úriember mindenki, helló! Azt sem állítottam hogy Kína az emberiség legfényesebb országa. Azt állítom, mert innen indult a dolog, hogy úgy általában véve az Ázsiai országok, s így Kína is aminek azért van némi történelme, hosszabb távon gondolkoznak, megnézik hogy kivel ülnek le tárgyalni, annak mi a történelme, és állítom hogy fontos szempont mikor a Románokból készülnek fel, hogy világrekorder árulók. Ők ezt tudják pontosan, s számít is nekik.
Ja a bulgárok meg a romikat komálják, ugye Dobrudzsa olyannyira román föld mint Erdély... Baszod holnap csinálok neked én is ilyen videót.A kínaiak is a románokat komálják, érdekes módon a jenkik és izrael meg minket. A fontosak közül a törököknél, a japóknál a és a németeknél vagyunk még jók.